Nem tudom eldönteni. Mindenképp bizarr elsőre, de sokat kell gondolkodnom rajta, hogy valójában miért tartom annak.
Viszont elzárkózni nem zárkózom el tőle.
Nem venném meg, DE alapvetően azért van mellünk, hogy szoptassunk (és nem pedig azért hogy szép dekoltázsunk legyen, csábítsunk, kérkedjünk, megfeleljünk vele holmi nőiességkritériumoknak a formájával, méretével).
A szoptatás nem egy gusztustalan dolog, nyilván nem tartozik rajtunk és a babánkon kívül másra, de egyre több nő ódzkodik mégis tőle és lehet h kicsit természetesebbé tenné a gyerek fejében hogy ha majd felnő, legalább megpróbálja így táplálni a gyerekét, mert ez az élet természetes velejárója. Tehát ezt a tárgyat fölöslegesnek tartom, megoldják máshogy, a gyermeki fantázia határtalan, magát az ötletet (mint szoptatást népszerűsítő dolgot) viszont üdvözlök, annak ellenére h nem vagyok harcos ősanya és nem ítélek el embereket azért mert tápszerezik a gyereküket, ha máshogy nem sikerül táplálni.
Na igen de ahoz, hogy sikerülhessen szoptatni ahhoz kellene a megfelelően képzett szakember aki nem azt mondja az anyukának, hogy a 8 hetes babája azért alussza át az éjszakát, mert éhes és ő nem jelzi nekem. Na mindegy nem hallgattam rá végül és saját kútfővel és bújtam a netet és sikerült majdnem két éves koráig szoptatnom a lányomat.
Én magát a játékot totál fölöslegesnek tartom a fent említett példák alapján. Másik meg ezekkel a játékokkal a gyerek kész információkat kap meg gyakorlatilag nem kell gondolkodnia és nem fejleszti a kreativitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!