1/9 anonim válasza:
Nagyon durva. De őszintén szólva megnéztem róla egy képet, hogy mi is ez és nem csodálom... Soha nem vennék ilyet.
Mondjuk szerintem ezen a hordozón is látszik, hogy iszonyat kényelmetlen lehet a gyereknek. Elnézést ha valakinek van ilyen, nem akarom bántani és nem tapasztalatból írok nyilván.
Viszont a cikk vége még durvább, hát erre tutira senki nem számíthat: "tizenkét gyerek ujjbegyét amputálta az egyik babakocsi zsanérja."
2/9 anonim válasza:
Nekünk ilyen van :((( Akkor most ne merjem használni?!?! Óóóóó.... Pedig olyan kis praktikusnak tűnt...
3/9 anonim válasza:
Erről a termékről van szó?
jesszus ilyet akartam venni születendő kisbabámnak...
közi hogy be linkelted a sztoryt
4/9 anonim válasza:
Raadasul borzaszto gorben fekszik benne,en ezert sem vennek ilyet
5/9 anonim válasza:
Sziasztok, hát megdöbbentett az eset. Én is akartam ilyet venni anno, hogy hordozhassam a 4hetes babám. A Brendonban az eladó hölgy lebeszélt róla, így vettem Cybex fekvő kengurut. Azt hiszem. életem egyik legjobb döntése volt...
6/9 anonim válasza:
Sosem vennék ilyet a lányomnak! -nem hiszem, hogy kényelmes lehet neki!
7/9 anonim válasza:
A második vagyok.Bocs,hogy belekérdezek,de blokk nélkül kb. kidobhatom igaz,vissza nem veszik?
8/9 anonim válasza:
Szia ne aggódj! Most mondták a Híradóban, hogy kötelesek visszavenni, csomagolás és blokk nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!