Nem venném meg!
Kiráz tőle a hideg!
Jaj. Éppen az a probléma soksok szoptatási dologban, abban, pl. hogy az anyáknak nincs bizodalmuk magukban, abban, hogy a WC- be küldik az anyákat szoptatni, ... hogy manapság egy gyerek felnőhet úgy, hogy az élet természetes velejáróit, mint pl. egy csecsemő etetése, nem lát. Sehol, semmikor.
Igazán nem értem mi a felháborító ebben:(.
Nem háborodok fel rajta de nem is vennék kifejezetten ilyet. Nekem 3 gyerekem van, fiú,lány, fiú elosztásban:) Mikor szoptattam az épp pici babát, akkor a fiam is és a lányom is eljátszotta hogy ők is szoptatnak macit, babát stb.
Semmi extrát nem találok ebben, minek ehhez külön baba...
mint az elsőnél
csak éppen a fiú unokatesók csinálták ezt a macival :-)))))
de külön babát nem vennék e miatt
cuppogni a gyerekek is tudnak :-)
pénz,pénz,pénz....
Engem nem az háborít fel, hogy szoptatós babát árulnak, hanem hogy lassan a túl sok játékkal teljesen szétnyomják a gyerek fantáziáját!!Miért kéne ilyet venni???Amelyik gyerek nem lát szoptatást,azt nem érdekli, aki meg lát,az megoldja a maga módján, a saját értelmi szintjén úgy, ahogy felfogja ezt az egész dolgot.odateszi magához a picit,szoptatja, de nem kellenek ehhez külön kellékek, főleg nem 21ezer ft értékben!!!!
Egy mai gyerek játszószobája így is általában tele van ilyen olyan "értelem fejlesztő", csili-vili, mozgó-zenélő játékkal, gyakorlatilag a mai gyerekek nem is tudnak mér kint a szabadban mit kezdeni egy bottal meg egy kaviccsal...
Nem azt mondom, hogy nem kell játék, vannak nagyon jók, de ez pont a totál fölösleges kategória szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!