Ha nem ébred fel fürdési időre a gyereketek, akkor fel szoktátok ébreszteni?
2. válaszoló vagyok.
Nekem az jön le, hogy nincs még napirendetek. Pedig az egy nagyon jó dolog, persze még 2 hét alatt csak barátkoztál hogy ott a baba :) de ha ráérsz írj egy napirendet, hogy mi mikor van, és pár nap/1-2 hét alatt megszokja a baba is, fel fog ébredni ha kell.
Két hetesnek még nem kell napirend. Különben is az a legjobb, ha ő maga alakítja majd ki.
Nekem volt olyan is, hogy fél hétkor elaludt, fél kilenc körül fürdettem akkoriban, aztán csak nem ébredt fel, végül hajnali fél 6-ig aludt. Olyan jó volt ez. :o)
Ha kimarad egyszer a fürdés, az nem tragédia.
És van a gyerekeimnek napirendje! :o)
első
Fiam 2 hónapos korára alakult ki, hogy fél 9-kor fürdettünk.
Addig 7 és 9 között fürdettük, ahogy épp kijött a lépés. Ha sehogy nem jött ki, akkor "kosznap" volt. Tudom hogy sokan kiakadnak ezen, de egy pár hetes gyerek még nem csúzik-mászik a földön, nem homokozik, stb., elég volt, hogy csak áttörölgettem.
Mióta bölcsis, azóta fél 8-kor fürdünk, hogy reggel fel tudjon kelni időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!