Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól nézte a...

Hány hónapos kortól nézte a gyereketek a tv-t?

Figyelt kérdés
Baj ha 2 hónapos babám az ágyon a tv-re alszik el?Persze nem közelről engedem hogy nézze,mindig legmesszebbre rakom az ágyon a tv-től!
2012. nov. 12. 14:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

2 hónaposan a villódzó fények tetszenek neki, ami nem feltétlen tesz jót neki...

Lányom 1-1,5 évesen kezdett pár mesét nézni, de addig én nem igazán hagytam, hogy bámulja a tv-t. Volt, hogy bekapcsoltuk és oda-oda tekintett párszor, de hogy jó ideig azt nézze vagy azon aludjon el, azt nem hagytam.

S nem vagyok tv ellenes, csak egy 2 hónapos babának még nem jó a tv villogása.

2012. nov. 12. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem egy éves a lányom, de még most is túl "elfoglalt" ahhoz h nézze. Max. ha ismerős reklám szól,a kkor oda néz de ennyi. Pedig újszülött kora óta megy a tv nálunk, este is, igaz nem ezen alszik el, de megszokta, és nyugdtan, rendesen alszik éjjel. Valaki szerint ártalmas így este de nálunk nem okozott semmit.
2012. nov. 12. 14:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a választ!akkor majd nem engedem neki.De egyébként ha megfordítom akkor visszafordul és nézni akarja!
2012. nov. 12. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem szabad engedni neki, mert nagyon rosszat tesz mind a szemének mind az idegrendszerének! Nem is tudod elképzelni, mennyire túlterheli az éretlen idegrendszert a váltakozó képhatás, fények, hirtelen hangeffektek.

Én 2 éves koráig biztosan nem engedném.

2012. nov. 12. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

húúúh, hát elaludni semmi kép ne hagyd rajta, még a jó multkorában volt itt egy kérdés: anyukáéknál elromlott a tévé és az eddig azon elalvó gyermek végigüvöltötte azt a 2 hetet,amíg meg nem csinálták.

biztos nem volt anyukának egy álom! arról nem is beszélve,hogy tuti nem tesz jót a lurkódnak!

2012. nov. 12. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom 7 hónapos, de a tv nem érdekli. Nappaliban szoktam tv-t nézni, ő ott játszadozik, de nem érdekli a tv. Néha oda pillant, de ennyi. Mondjuk én nem is bánom!

Szerintem sem jó, hogy 2 hónaposan tv-re aludjon el.

2012. nov. 12. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:
a villanások nem tesznek jók az idegrendszerének
2012. nov. 12. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Akik nem hagyják a gyereket tv-zni, azok tényleg csak akkor kapcsolják be a tv-t, ha a baba alszik? Nem tudom, nekem ez olyan elképzelhetetlen, pedig nem vagyok tv függő.

De olykor van egy-egy műsor, amit szeretnénk megnézni. És ha éppen ébren van a kisfiam, akkor van, hogy ő is nézi velünk, de van, hogy eljátszik és nem is foglalkozik a tv-vel.

2012. nov. 13. 00:27
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, nálunk akkor megy a tv, ha a bab alszik. Nagyon ritkán háttérnek, halkan, ha engem érdekel valami. De nem nézheti, mert árt neki. Ez ennyire egyszerű.
2012. nov. 13. 08:34
 10/12 anonim ***** válasza:
nincs tévénk, ha lesz, akkor nem fogom sokáig engedni neki. most 14 hónapos. mesét a neten nézek vele kb heti 1x 10 percet.
2012. nov. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!