Szoktátok a gyereketek fülét tisztítani? Mivel és hogyan? Engem nagyon zavar, hogy ott van benne a trutyi, de nem engedi, hogy bármit is csináljunk vele
mennyi idős? Enyém egész kicsi kora óta engedi, érdekelte h mit csinálok,nem mozdult, fülelt.
Ha hagynám, maga akarná tisztítani, szépen megbeszélgetjük h most üljön nyugodtan és hogy mi fog történni, igaz, ő 20hós.
Az én kislányom most 14 hónapos, és jó megoldás szerintem az, ha leültök mesekönyvet, vagy baba csatornát nézni. Amíg ő nézi addig te megpucolod a fülét. Vizes pucolóval (vagy olajos) hamarabb meg van mint gondolnád.
Szerintem is kell, de persze nem mélyen, csak azon a területen, ahova be lehet könnyedén látni. Azt viszont szerintem muszáj, különben büdi lesz. És még ki tudja, hogy mit okoz.
Az én picimnél a mesekönyv nézés, vagy a baba tévé nézés bejött. Ha nagyon ellen áll még így is, akkor apukája szokott neki bohóckodni, úgy, hogy mutogatja a tévé előtt, hogy mik láthatóak, és egy kicsit rá is játszik.
Persze ebből nem az következik hogy a lányom sokat tévézik, mert ezt csak akkor vetjük be ha kell. Pl körömvágás, orrszívás, fülpucolás, stb.
A lényeg, hogy tereld a figyelmét. Lehet, hogy túl nagy körítést rendezel neki, vagy már te is ideges vagy, mikor tudod, hogy meg kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!