4 hónapos csak anyatejes babámat elkezdjem szilárd ételre szoktatni?
Ràérsz 6 honaposan hozzàtàplälni,én örültem volna ha van anyatejem,és akkor tuti vàrtam volna a hozzàtàpival.
Az enyém tàpszeres,igy is csak 5 honaposan kezdtem el hozzàtàplàlni.
Lesz még elég ideje a babànak szilàrd ételeket enni,anyatejet viszont nem örök életében kaphat.
Ràadàsul az anyatejben benne van minden amit egy ilyen pici baba akar,illetve amire szüksége van.
Tényleg Ne halgass az ilyen emberre mint az első! Inkább nem is írok semmit hogy mit gondolok az ilyenről. Nyugodtan add neki, ha jól esik. Nekem 1 éves a fiam. 6 hós koráig csak anyatejet kapott, pedig már 4 hósan majd kinézte a számból a kaját és elkövettem azt a hibát, hogy nem adtam neki és még vártam 2 hónapot. Nagyon kevesett evett mikor elkezdtem hozzátáplálni, azt is csak egy hónapig. Most ott járok, hogy egy évesen semmilyen kanalasat nem hajlandó enni, csak tejet eszik állandóan. Úgyhogy megfogattam, hogy még egyszer nem esek ilyen hibába és a második babámat már 4 hósan biztos elkezdem kostoltatni, de lehet még hamarabb. Nem kell feltétlenül kiválltani egy étkezést sem, csak ismerkedjen az ízekkel. Most úgyis itt a sok friss zöldség gyümi.
Kezdd el bátran.
Szia!
Nyugodtan kezd ela kóstoltatást, én is elkezdtem már, igaz az én babám 3,5 hónapos volt akkor és szintén kizárólag anyatejes.
Mert kinézte, és még mindig kinézi a számbóül, tányéromból, mindenhonnan az ételt. Ez jelenti azt, hogy itt az idő, mert a baba mást is szívesen venne magához.
Hajrá.
Az elsővel meg ne foglalkozz. Sokan sajnos felveszik a csőlátószemüveget, és nem hajlandók mást is megérteni, meghallgatni.
Amúgy a késői hozzátáplálásról én is csak rosszat hallottam.
Màsodik vagyok.Azért lepontoztok,mert én nem etettem a babàmat 2 honapos koràban?
Mi abban a rossz ha vàrok vele 5-6 honapos koràig?
Szegény baba alig jött a vilàgra,és sürgetitek mindenféle étellel?
Oké,lehet nnem vagytok,vagy babàitok nem betegek,de akkor is tény,hogy 6 honapos kora elött felesleges hozzàtäplàlni.
Ha ti hozzàtàplàltok,rendben,de hogy én nem,ezért nem kell rögtön lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!