A Ti férjetek milyen gyakran jár el sörözni a haverjaival? Mennyi a még normális?
Figyelt kérdés
Az én férjem minden csütörtökön focizik 18 - 19ig. Utána mennek sörözni. Ilyenkor 23 és hajnali 1 közt ér haza. A haveri társaságban rajta kívül 2 barátjának van gyereke. Ők csak ritkán mennek el sörözni,foci után mennek haza. Egyik kb 2 havonta,másik 3 havonta megy sörözni. De a férjem minden héten megy. Többször megbeszéltük,hogy havonta lesz sörözés. A vége az,hogy akkor 1 hetet kihagy és utána újból hetente megy.
Egyszerűen kezdek besokallni . Már nem sokáig bírom.
A gyerekek 10 és 1,5 évesek.
Én nem járok sehova. A férjem rengeteget maszekol, szó szerint nincs ránk ideje. De a sörözésre van ideje.
Mennyi a normális?
2012. nov. 7. 21:10
31/34 A kérdező kommentje:
Szülei, testvéreim messze, barátnőm elköltözött az ország másik végébe. Szóval nincs is kivel elmennem.
2012. nov. 8. 20:09
32/34 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit
2012. nov. 8. 20:10
33/34 anonim válasza:
Együtt érzek veled,én is hasonló helyzetben voltam. Sajnos,nekünk ráment a házasságunk. Biztosan nálatok is van oka annak,hogy a férjed nem szívesen tölti veletek az idejét. Nálunk egy harmadik személy volt az ok(pedig az én volt férjem csak kéthetente maradozott ki).
34/34 anonim válasza:
minden hétvégén (általában péntek és szombat este barátokkal).Én már nem járok ki vele, így általában egyedül töltöm a hétvégi estéket. (37 évesen már unom a kocsmázást). Zavarni nem annyira zavar, mert menjen ha akar..inkább csak sajnálom, hogy ennyire nem egy irányba megyünk. Nekem valahogy unalmas már minden hétvégén ugyanazokban a kocsmákban ücsörögni, ugyanazokkal az emberekkel, ugyanazokat a sztorikat megbeszélni...Tizenéves koromtól kb 33 éves koromig ez volt a program esténként, de nálam úgy érzem ez végrévényesen kifulladt. Munka után már túl fáradt vagyok, örülök neki ha este pihenhetek. Gyógyfürdőzni, kirándulni, múzeumba járni szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!