Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Ti férjetek milyen gyakran...

A Ti férjetek milyen gyakran jár el sörözni a haverjaival? Mennyi a még normális?

Figyelt kérdés

Az én férjem minden csütörtökön focizik 18 - 19ig. Utána mennek sörözni. Ilyenkor 23 és hajnali 1 közt ér haza. A haveri társaságban rajta kívül 2 barátjának van gyereke. Ők csak ritkán mennek el sörözni,foci után mennek haza. Egyik kb 2 havonta,másik 3 havonta megy sörözni. De a férjem minden héten megy. Többször megbeszéltük,hogy havonta lesz sörözés. A vége az,hogy akkor 1 hetet kihagy és utána újból hetente megy.

Egyszerűen kezdek besokallni . Már nem sokáig bírom.

A gyerekek 10 és 1,5 évesek.

Én nem járok sehova. A férjem rengeteget maszekol, szó szerint nincs ránk ideje. De a sörözésre van ideje.

Mennyi a normális?

2012. nov. 7. 21:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%

Előző (20-as) nagyon jól leírta és összefoglalta a lényeget, teljesen egyetértek vele !!!

Nem az a baj, hogy a férjed heti 1x haverokkal sörözik, hanem az, hogy 1.) te nem tudsz sehová menni 2.) családi ill. páros (csak kettesben) program, közös időtöltés nincs nálatok. 3.) nincs segítséged

Ha szeretitek egymást, akkor nincs mit tenni, beszélgetnetek kell. El kell mondanod, hogy mi bánt és javasolnod kell, hogyan kellene változtatni az életeteken ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát.

Értem, hogy sokat dolgozik a férjed, de hidd el, még egy multicég vezérigazgatójának is van ideje a családjára (persze, ha akar rá időt fordítani...).

2012. nov. 8. 08:48
 22/34 anonim ***** válasza:
66%

megmondom őszintén h én így nem tudnék élni:/

de persze mindenki más..a gyerekeket nem csak a nő vállalja be, hanem a férfi is..ha a nő "szenved". akkor a férfi is "szenvedjen".

2012. nov. 8. 09:02
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

Én sem sokat látom a férjem, hétfőn és szerdán edzése van 19-21-ig, kedden és pénteken a nagy fiunkat viszi edzésre 16.30-17.30-ig, csütörtökön együtt lovagolnak, ide mi is megyünk a kicsivel, ha jó idő van 17-18-ig. Mondjuk a hétvégéket általában együtt töltjük, de ritkán nyugton, pihenve, mindig van valami, vásárolni kell vagy családot látogatni. Emellett kb másfél havonta van valami programja, játék barátokkal, edzéses kirándulás, sütögetés.

Régen ennél kevesebbet is sokalltam, mára beláttam, hogy szüksége van rá. Sokkal türelmesebb velünk és jobb a kapcsolatunk így, hogy máshol vezeti le a feszültséget.

Szerintem heti egy este nem sok, és szinte mindegy, hogy mikor ér haza, este 10-re vagy hajnali 2-re, ha másnap nem ennek kipihenésével tölti a napot. :)

2012. nov. 8. 09:17
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a heti 1 eljárás ok. De az, hogy lényegében semmit nem foglalkozik veletek, az nincs rendben. Anyagilag szükségetek van ennyi maszekolásra?

Nálunk 1 éves a lányunk, ő heti 1x jár el, én heti 3x tornázok reggel és kb 2 hetente megyek el a barátnőimmel. Nekünk ez a "normális".

2012. nov. 8. 09:32
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az eljárás a baj. Azt is írod, hogy megbeszéltétek, hogy neked ez sok. Bár ennek ellenére ugyanúgy eljár. AZ már baj, hogy hiába egyeztek meg, nincs eredménye. Az már baj, hogy Rátok nem szakít időt. Muszájos a rengeteg maszek, vagy mukamániás?

Kedves kérdező, tölt a férjed időt a gyerekekkel? Vagy nem is tart rá igényt? AZ már baj, ha a gyerekekkel sem foglalkozik. Az már baj, ha nem ül le velük egy kicsit.

2012. nov. 8. 10:44
 26/34 anonim ***** válasza:
49%
Az én férjem sosem járt el eddig a 17 év alatt amióta együtt vagyunk..mindig együtt megyünk ha megyünk...mióta megvan a kislányunk azota meg sok a gyerekprogram..:-)Nem járunk külön utakon....
2012. nov. 8. 11:10
 27/34 A kérdező kommentje:

A gyerekekkel héba hóba van 30 percet-1 órát. De ha dolgozik, akkr hiába szólnak neki, nem hallja. szerintem átesett a ló túloldalára.

260000 az össz bevétel. 30000 az albérlet, 35000 az autó, Rezsi .

Más kevesebből él.

2012. nov. 8. 18:26
 28/34 A kérdező kommentje:
Úgy akartam írni, hogy sokan élnek ennél kevesebből .
2012. nov. 8. 18:27
 29/34 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem, ez típus kérdése! Az én férjem,minden fürdetésre hazaér! Soha nem beszéltük, meg, de ő úgy érezte, haza kell érnie, mert szeretne velünk, vele lenni! Max. hetente, de max. ! kimarad, ilyenkor mindig megkérdez, és én sosem mondom, hogy nem mehet,sőt, biztatom! Soha, nem élt vissza vele! :-) Így meghagyom a szabadságát, de ő is azt, hogy együtt döntünk! Figyelem anyukák,attól, hogy Ti otthon vagytok, a párotokat a munka után,nem kell röghöz kötni! De, mint mondtam, ez egyén függő, az elején, nyilván, én is kitapasztaltam,hogy hogyan viszonyul, a kis családunk, kontra, szórakozáshoz!Nekünk ez vált be! Szimpatizáltam, az óhajával, és ő meghálálta, tisztelt minket, így jó együtt!
2012. nov. 8. 19:25
 30/34 anonim ***** válasza:
45%

Úgy látom,hogy mindenki le lett pontozva, aki enged egy kis szabit a férjének!

Akkor én is le leszek!

Kérdező! Neked a legnagyobb gondod, benne is van kérdésben, hogy te nem mész sehova. És miért nem? Miért nem beszélitek meg,hogy mondjuk havonta kétszer te is innál egy pohár bort a barátnőiddel.

Nálunk egy éves a gyerek, de mindketten elmegyünk néha barátozni. Nyilván ő valamivel többet, de ez nem zavar.

Anno egy terhes barátnőm ki volt akadva,hogy a férje elment a legjobb barátja legénybúcsújába, hiszen ő nem mehet terhesen, és ha ő nem megy, hát a férje se menjen. Na tőlem távol áll ez a fajta önzőség! Most akkor a pasi is üljön otthon állandóan mert az asszony terhes és nem tud menni sehova. Egyébként ez is olyan,hogy tudna, ha akarna. Jó nem inni, de mondjuk moziba, kávézni terhesen is el lehet menni!

Nemrég a férjem tejfakasztó bulin volt. Most hétvégén megint hívták szülinapi buliba, mondtam,hogy menjen el nyugodtan. Ő saját maga mondta,hogy nem, mert velünk szeretne lenni, egyébként is, most volt bulizni. Ha mindig tiltanám a buliktól, ilyen mondatod kötve hiszem,hogy saját magától mondott volna.

2012. nov. 8. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!