Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Ti férjetek milyen gyakran...

A Ti férjetek milyen gyakran jár el sörözni a haverjaival? Mennyi a még normális?

Figyelt kérdés

Az én férjem minden csütörtökön focizik 18 - 19ig. Utána mennek sörözni. Ilyenkor 23 és hajnali 1 közt ér haza. A haveri társaságban rajta kívül 2 barátjának van gyereke. Ők csak ritkán mennek el sörözni,foci után mennek haza. Egyik kb 2 havonta,másik 3 havonta megy sörözni. De a férjem minden héten megy. Többször megbeszéltük,hogy havonta lesz sörözés. A vége az,hogy akkor 1 hetet kihagy és utána újból hetente megy.

Egyszerűen kezdek besokallni . Már nem sokáig bírom.

A gyerekek 10 és 1,5 évesek.

Én nem járok sehova. A férjem rengeteget maszekol, szó szerint nincs ránk ideje. De a sörözésre van ideje.

Mennyi a normális?

2012. nov. 7. 21:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfitársaság kell, bármikor eljöhetnek a barátai, szívesen főzök nekik, kaja-pia van, aztán még el is vonulok pihenni :) Persze mindig akkor jönnek, miután a gyerek lefeküdt aludni. nem hangoskodnak, tényleg csak beszélgetnek.

Kizárt, hogy eljárjon ide-oda.

Lehet, hogy -ahogy előttem fogalmaztatok- nyomasztja a család eltartása, stb. de ez hülyeség. A nőket meg a családról való gondoskodás, lelkileg-érzelmileg, plusz fizikai dolgok----> tisztaság, rendezett környezet, frissen vasalt ing nap mint nap, gyerek ellátása 0/24-ben.

Ez talán nem ér fel egy munkahellyel???

Ti nagyon alulértékelitek magatokat!

2012. nov. 7. 21:58
 12/34 anonim válasza:
61%

Szerintem annyi kijár egy embernek. Gondolj csak bele, heti maximum 4-5 óra. Az semmi.

Neked is kellene emberek közé menni néha, vidd e la piciket is ha teheted. Attól, hogy házasok vagytok, még nem feltétlen szükséges mindig mindenhol együtt lenni. Attól még emberek maradtok :) Ha nem akarsz menni, akkor meg hívj át ismerősöket, beszélgessetek. Hidd el, hogy gyorsan eltelik az az idő akkor. Ha meg alapból van lehetőséged erre, akkor hagyd egy picit, neki is kell ennyi szabadság. Nem lopni megy (reméljük), éjszaka meg gondolom a gyerkőcök már alszanak. Szerintem a heti 1x az bőven belfér, főleg ha nem valami jó munkahelyen dolgozik. Kell az embernek ennyi, hidd el. Mindenkinek kell egy kis szabadság ;)

2012. nov. 7. 22:03
 13/34 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem is belefér a heti 1 "sörözés" vagy haverozás. Az inkább a baj, hogy te nem mész sehová, pedig egy 10 éves és egy 1,5 éves mellől azért el lehetne már menni pár órára, nekem ez a véleményem. Már ha neked van erre igényed.

Nekem pl. van, pedig 3 kisgyerekem van. A férjem vagy a nagyi is besegít, hogy én is ki tudjak mozdulni. Mondjuk én sem hetente megyek, de azért havi 1 alkalom belefér, van, amikor a férjemmel együtt megyek, de előfordul, hogy a barátnőimmel vagy munkatársaimmal találkozom pár órára.

Szerintem attól, hogy te nem akarsz menni, a férjedtől még nem várhatod el, hogy ő se menjen sehová.

A hét többi napján sem segít neked, nem foglalkozik a gyerekekekkel? Vagy miért írod, hogy már besokallsz és nem bírod?

2012. nov. 7. 22:04
 14/34 A kérdező kommentje:

Édesanyámék másik városban laknak, anyósom nem vállalja el, mert attól fél kárt tesz benne.Csak akkor vállalja el, ha orvoshoz megyek, az is max 1 óra. Barátnőmnek 3 gyereke van, nem akarom terhelni.

Kezdek itthon bekattanni.

A férjem dolgozik 07:30-16:15-ig. Utána hazajön és folytatja a maszekolást. Egész nap a gép előtt ül és dolgozik. Olyankor nem lehet hozzá szólni, mert nem hall.

Többször előfordult, hogy anyumhoz kellett utaznunk, hogy tudjon nyugodtan dolgozni. Nem tudunk szinte sehová elmenni, mert mindig az a válasz, hogy dolgoznom kell.

Nála ez már valamilyen szintem megszállottság.

Arra nincs ideje, hogy csináljunk egy fél napos programot, de a sörözésre van. És engem ez bánt nagyon!!!

Olyan, mintha a barátai fontosabbak lennének, mert az a kevés szabadidejét is nekik adja, nem nekünk!

2012. nov. 7. 22:18
 15/34 A kérdező kommentje:

Én még boltba sem tudok lemenni vásárolni, mert már 20 perc után telefonálnak, hogy hol vagyok és mikor megyek haza.

Elhiszem, hogy a férfi fáradt ki kell engedni a gőzt, de a nőnek nem? A nő nem fáradt? Dehogyisnem. Háztartás, gyerekek, stb. Az ebédnek pont fél 1-re késznek kell lennie, mert akkor van ebédszünete.

2012. nov. 7. 22:23
 16/34 anonim ***** válasza:
49%
Mikor hozzá mentél ez másként volt!?
2012. nov. 7. 22:33
 17/34 A kérdező kommentje:
mikor megismertem, akkor havonta ment el. Aztán a haverjaival elkezdtek nyilvános pályán kosarazni, ahová mi nők is mehettünk, meg a kisfiam is.ez havi 2 alkalom volt kb.Kosarazás után beültünk egy pizzára. Aztán egyszer csak úgy döntöttek, hogy focizni fognak hetente és termet béreltek. Azóta mi nők nem vagyunk ott, ők pedig hetente mennek + sörözés.
2012. nov. 7. 22:39
 18/34 anonim ***** válasza:
49%

Amennyi neked meg neki belefér...

nálunk hétfőn foci, csütörtökön nyelvtanfolyam, szerdán általában valaki itt lebzsel de mondjuk azt barátnőstől legalább:)

Pénteken én megyek el forró csokizni barátnőkkel illetve kedden én túlóráztam sokáig..ez megszűnik mert mostmár szabin vagyok a születendő baba miatt...ezen felül a napok amikor mi megyünk ide-oda együtt..ez nekünk eddig megfelelt baba után is hasonlóan szeretném..Eddig "csak" kutty miatt volt úgy beosztva hogy valaki mindig hazaérjen időbe,

2012. nov. 8. 07:46
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, és bocsi de válaszaidat olvasva igenis ki kell mozdulnod szerintem beszélj a férjeddel, hogy neked is elég stresszes az egész, és te is szeretnél elmenni kicsit néha...

szerintem ezeket meglehet beszélni..

2012. nov. 8. 07:49
 20/34 anonim ***** válasza:
57%

Akkor helytelen a kérdésfeltevés, neked nem az a heti 1sör fáj, hanem hogy amikor elvileg veletek lehetne, akkor sincs, de a leírtak alapján ha csütörtökönként nem járna el, akkor is dolgozna, tehát nem veletek lenne...

Nem tudom mikor fekszenek a gyerekeid, de ha úgy mint az enyém, akkor kb 3óra marad ki a gyerekek életéből csütörtökön, amikor nem látják az apjukat.

Neked kikapcsolódásra és nem feltétlenül a gyerekekkel történő kosarazás, focizás utáni pizzázásra van szükséged.

Nagyon egyszerű a helyzet, mehet az ember csütörtökön hajnali 1ig, cserébe vigyáz a két gyerekre egy este vagy egy hétvégi 3-4 órában amíg te "szórakozol", már ha van barátnőd, akivel szívesen tennéd, de ha nincs, elmehetsz shoppingolni, kirakatot nézni, kicsit kipihenni a gyereknevelést. Ha nem akar egyedül vigyázni rájuk, áthívja a barátait, gyorsabban telik az idő, az én férjem így szokta.

Hétvégén áthívhatjátok a focis haverokat családostul, hogy beszélgess a feleségekkel, a gyerekek meg játszhatnak addig együtt és aztán csinálhattok vacsoracsatákat, mindig másnál.

A megoldás kulcsa a kommunikációban rejlik és nem abban hogy kiírod a gyik-re h a férjednek van képe heti 1szer lazítani.

Aki pedig azt írta h alulértékeljük magunkat, annak üzenem, hogy a férfi nem arra lett "teremtve" hogy háztartást vezessen és gyereket neveljen munka után, nagyon jó ha ezekbe besegít, de azért mi vagyunk az anyák, mert nekünk vannak meg azok a képességeink amikkel kibírjuk a 8óra otthoni "munkaidőn" kívül is a saját gyerekeinket.

Nekünk is kell kikapcsolódás, de én speciel nem szeretném kiherélni a férjemet és idekötni a szoknyám mellé, sőt, ki is ábrándulnék belőle ha állandóan itt lebzselne.

Lehet h a szomszédasszonyomnak több szabadideje van, mert amint hazaér apu, a nyakába varrja a kislányukat, de apu nem tűnik boldognak ettől és amint a nő elment nyaralni 1 hétre apu nélkül (mert neki ez is jár, férj dolgozott addig...), repkedett a boldogságtól hogy megihat egy sört bűntudat nélkül a haverjaival.

Egy konkrét munka-és időbeosztás nagyon elégedetté tudja tenni mindkét felet.

2012. nov. 8. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!