Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felicitasos csomagot hol...

Felicitasos csomagot hol lehet átvenni? (A fél éves korban kiválthatót)

Figyelt kérdés

2012. nov. 7. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A Baby Centerben.
2012. nov. 7. 18:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Mert eddig volt szó róla, hogy már kiléptek belőle. Akkor ezekszerint nem. Ok, még egyszer köszi :)
2012. nov. 7. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz?
2012. nov. 7. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Mi ez a felicitas csomag? Még csak nem is hallottam róla, bár az enyém már 10 hós.
2012. nov. 7. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Linkelek egy oldalt, válaszd ki a megyét, és kidobja az összes beváltó helyet.

[link]

2012. nov. 7. 18:36
 6/11 sumergo ***** válasza:
82%

Több is van belőle. Nekem az első még terhesség alatt volt, (talán hat hónapos terhesen lehet kiváltani? már nem emlékszem) a védőnőtől kaptunk egy kicsi könyvet, sok hasznos dolog volt leírva a várandósságról, szülésről, abban volt benne az első kupon. A másodikat szüléskor adták a kórházban, ehhez nem kellett kupon. A csomagban volt egy újabb könyvecske a babagondozásról, ebben egy újabb kupon a fél éves korban kiváltható csomaghoz.

Amúgy sok lényeges dolog nincs benne, a könyvecskék jók a terhességről, babagondozásról. Egyébként szinte tiszta szórólap. Összesen egy Mam cumi, egy pelenka, egy popsitörlőminta (10 db-os) és 2 Sudokrém volt benne.

2012. nov. 7. 18:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Én várandósan nem kaptam, a 6 hósat szeretném kiváltani, köszi a linket, Siófokon lakom, szóval a babycenterben ki tudom váltani! :) Köszi!
2012. nov. 7. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a 6 hónaposat ki sem váltottam. Vesztettem valamit?
2012. nov. 7. 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Én az első csomagban kaptam egy babaápolási kis könyvet, annak az utolsó oldalán rajta volt az üzletek listája, ahol a másikat ki lehetett váltani. Igaz ez kicsivel több, mint két éve volt. Te nem kaptál ilyen kis könyvecskét? Nekem a másikra jogosító kupon is abban volt.
2012. nov. 7. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as válaszolónak: Semmit nem vesztettél, én most váltottam ki de úgy látszik már ezen is spórolnak.Volt benne egy kicsi Sudocrem minta, egy babatáplálási kis napló amit te tölthetsz ki, újság meg szórólapok és ennyi. Megáll az eszem, 2 éve az első babámnál sokkal több minden volt benne..... :(
2012. nov. 7. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!