Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babádat gyakran...

4 hónapos babádat gyakran hagyod/hagytad egyedül játszani vagy ölbe veszed/vetted sokat?

Figyelt kérdés
Mikor lerakom a babánkat, hogy játszon,- már amennyire egy 4 hónapos tud- , elég rövid ideig van csak el, aztán rázendít, egész addig, míg ölbe nem veszem. Hagyjam, hogy hadd sírjon, és akkor egy idő után megszokja, hogy egyedül is tudjon nyugodtan el lenni?
2012. nov. 7. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam már 5 hónapos, de elejétől fogva tök jól elvan a játszószőnyegen. Persze mellé ülök játszani, de sokszor láthatóan nem igényli. Ölben nem szeret lenni, mert nem tud mozogni. Szerintem ne hagyd sírni, a te babád valószínűleg nem ilyen típus. Úgyis eljön az az idő, amikor le tudja kötni magát.
2012. nov. 7. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem is 4 honapos es nincs el egyedül esetleg 10 percet.Pedig itt a 3 evesem,aki ältalaban szorakoztatja.De rövid idön belül sirni kezd.Ilyenkor felveszem,de nem birom sokaig cipelni,mert mar 8 kg.
2012. nov. 7. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se hagyd sírni:). Nagyon picike még, ő ösztönösen a Te közeledben szeretne lenni, még nem tudja ésszel, hogy akkor is biztonságban van mikor leteszed:). Még nagyon fiatal ahhoz, hogy jelentős időt egyedül legyen. Persze vannak babák, akik másképp működnek, többet "elvannak" egyedül, azzal sincs semmi baj, de ha a Tiéd nem ilyen, akkor sincs semmi baj vele:).

Ha esetleg az a baj, hogy nem tudsz házimunkázni, tenni- venni mert a karodban van, akkor esetleg próbálj ki hordozókendőt, és azzal mindeketten jól jártok:). Ő sincs magára hagyva, és Neked is szabadak a kezeid:).

2012. nov. 7. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az en fiam 3 es fel honapos, 2 hete egy szot sem szol,akarhova teszem le... Jatszik,nezelodik majd elalszik... Sirni nem is hallottam nagyon,pedig 3 honapos koraig ejjel s nappal orditott,extra siros volt. Neha EN igenyelnem h legyen velem kicsit,h szeretgethessem,h osszebujjunk neha es ugy aludjunk,De o nem igenyel engem... Engem meg ez bant,mert egyaltalan nem marad meg SENKI kezebe. O meg ilyen tipus. Szeretgesd a picidet,amig hagyja es megteheted :)
2012. nov. 7. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4 hónaposan még nekem se volt el csak max 10 percig, azóta 3 hét telt el, most ha nem nyűgös napja van akkor kb az egész ébrenlétet (2-2,5 órát) eljátsz magában. Néha ránézek és adok a keze ügyébe játékot.

Amikor nyügi nap van, akkor viszont egész nap foglalkozni kell vele...

Szerintem neked is változni fog!

2012. nov. 7. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az én kisfiam is 4 hónapos,simán elvan kb fél órát egyedül is.ha elkezd nyüszögni,hasra teszem,vagy más játékot teszek elé,és akkor megint leköti magát sokáig.sztem csak unatkozik.sírni ne hagyd,mert elveszted a bizalmát!
2012. nov. 7. 10:51
 7/8 gabszem ***** válasza:
100%
3-4 hós korában szinte egész nap a játszószőnyegén játszott, nézelődött, elvolt. Sokszor még ott is aludt el. Mindig arra törekedtem hogy ne kelljen sokat dajkálni, nem azért mert nem szeretem, hanem azért hogy tudjam csinálni a dolgom itthon, már amennyire egy baba mellett lehet.
2012. nov. 7. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyém fél éves koráig teljesen jól elvolt egyedül, aztán a nagymamája rendesen elkényeztette, azóta alig tudom magára hagyni. Próbálj valamilyen rendszer szerint foglalkozni vele, hogy azt szokja meg.
2012. nov. 7. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!