Milyen játékot vegyek egy 10 hónapos babámnak? Ti mit játszotok együtt? Egyedül mivel szeret játszani?
Figyelt kérdés
Írjatok sokat.Köszi.2012. júl. 26. 14:59
1/3 anonim válasza:
Pici labda, de ne rongyból, hanem normálisat. Imádott utána mászni, ha gurítottam. Aztán szeretett zsepit tépkedni, papucsot bekapni (vettem neki egyet, direkt rágás célra). Aztán itt a csörgő, hol a csörgő. Fejére tettem egy anyag pelust, azt lehúzta és kacagott, ledobtam valamit mellé, valami puha plüssöt, akkor is kacagott. Ha valamit lóbáltam felette abba belekapaszkodott, el akarta kapni
2/3 anonim válasza:
Nekünk a kemény fedelű állatos könyvek jönnek be. Azokat imádja nézegetni, meg "olvas" belőlük, de van neki egy zenélő, villogó fényképezőgépe, ezek most a kedvencek. (Pont ma 10 hónapos)
3/3 anonim válasza:
nekünk most a járássegítő a nagy kedvenc mert zenélni is lehet vele,de egyébként annál kezdett el felállni és lépegetni(16án volt 10 hónapos).De szereti még ha a sütifaló bödönbe én beillesztem a sütiket ő meg betologatja a kis ujjaival.bár most hogy fent jön a foga mindegy mivel játszik..csak be lehessen kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!