Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babátok szokott-e...

10 hónapos babátok szokott-e egyedül játszani és mit?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, szokott. Olyankor őt érdeklő játékok után nyúl és nézegeti őket. Van olyan, hogy egy tárgyat megfog és a padlóhoz, vagy más tárgyhoz ütögeti.
2012. júl. 1. 14:45
 2/5 anonim válasza:
A habtapival próbálkozik, megfog dolgokat, nézegeti, tapogatja, vagy a padlóhoz ütögeti.Vagy hanyatt fekszik és elkezd gurulni, közben nevetgél. Az utóbbin Én is meglepődtem, de ha neki tetszik... Vagy a plüssálltokkal játszik, testvére barbie babáit tapogatja, mozgatja a kezeit... az enyém mindig elvan magában. :)
2012. júl. 2. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor valamit mégsem értek,a növéremék állandóan veszik a drága játékokat,már annyi van,mégis az a mániájuk,hogy egész nap csak mászkáljon,hogy jól fáradjon el a baba.De akkor melyik a jobb,ha megtanul egyedül is játszani vagy az,hogy jól lefárassza magát? Szerintetek?
2012. júl. 2. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Az jó, ha egyedül eljátszik. Azt viszont nem tudom, hogy az jó-e, ha lefárasztja magát.

Az én fiam néha eljátszik a játékokkal, de utána felfedez más tárgyakat is. Sokszor rajta kell tartanom a szememet, mert mindig kitalál valamit.

2012. júl. 2. 20:45
 5/5 anonim válasza:

9:32-es vagyok. Ő elszokott játszani magában, aztán rászánok egy-két órát, hogy játsszunk együtt, persze kapcsolattartás, aztán berakom a járókába, gügyögök neki, mesekönyvekből képeket mutatok stb.

Utána úgy eldől, hogy az csak na!

De hát ezt a nővéredék tudják! Ha nem tetszik nekik ez a módszer, nem lehet ráerőltetni. :)

2012. júl. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!