Kétévesetek miket szeret játszani - veletek, vagy egyedül, mivel töltitek a nap játszótér mentes részét?
2 éves kisfiú. Még mindig nincs igazán el magában, hát talán 5 perc amíg eljátszik :) aztán jön vagy menni kell :) mindig is ilyen volt, de a főzést leszámítva nem baj ez. mert az még mindig nehezen megy
Egy ideje autózni szeret, meg rajzolni a legjobban. Sorba rakja az autóit, meg mosót (autómosó, nagyon bírja) építünk megablocksból v legóból.
2 éves szülinapjára kapott asztalt 2 székkel meg filctollakat és azóta nagyon sokat rajzol. Meg festünk is vízfestékkel a konyhában.
Szeret segíteni a háztartásban, kb 2 hete minden nap "mosogat" feláll a székre megnyitja a csapot és amit talál, aláteszi :)
Néha főz :) konyvaszt lisztet vízzel, meg kis színt is rakunk bele, pirospaprikát vagy kurkumát :)
Szeret gitározni, szerelni, szereti a kalapálós játékot, meg a szeletelős gyümiket.
Kint kismotorozni szeret a legjobban egy ideje.
Ja és minden nap mesét kell olvasni neki lefekvés előtt, a bogyó babóca a favorit. TV-t is néz kicsit, ott is a bogyóékat, Mazsolát, Kockás fülüt, meg a Dórát.
off
Kedves Első! a 2. vagyok,
kisfiad mikortól tudott menni a futóbiciklivel? és milyen van nektek? köszi!
Első vagyok:
Műanyag futóbiciklink van, Decathlonban vettük. 2 éves kortól ajánlják. Még nem profi, de mostanában kapott a szomszéd kis barátja is, így együtt gyakorolják, már egészen jól megy. Lassan két és fél éves lesz egyébként, kb. egy hónapja vettük, de már inkább azt viszi ki, nem a motorját:-)
Egyébként az eredeti még az kérdésre válaszolva nekem is most vettünk bicót, hozzá gyerekülést, így mostanában az is közös családi program, hogy tekerünk egy kicsit a város nyugalmasabb részein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!