Orrszíváskor (porszívós) be kell fogni a másik orrlyukat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 12:56
1/6 anonim válasza:
Igen, mert csak így képződik vákuum, aminek a segítségével kiszippanthatóak a kellemetlen "dolgok". Ha nem fogod be a másik orrlyukat, akkor az olyan, mintha csak a gyerek orrán keresztül szívnád a szoba levegőjét a porszívóval. Próbáld ki a különbséget a kettő között!
2/6 anonim válasza:
dehogy kell!!! a porszívcós kisziv mindent!! Az előttem válaszolónak azt tanácsolom, hogy magán próbálgassa. Ne a gyerekét kínozza.
3/6 anonim válasza:
Én sem szoktam befogni a másik orrlyukat. Én még közben masszírozni szoktam a kis arcát az orr felé úgy még jobban kijön a cucc.
4/6 anonim válasza:
Be ne fogd szegénynek!!! Próbáld ki magadon, majd rájössz...
5/6 anonim válasza:
Ha nem fogja be a másik orrlyukat, nem tudja mélyről kiszippantani a cuccot. Ha nincs vákuum, nem jön ki a "takony", lerakódik, pang, és arcüreggyulladáshoz vezethet, ami, mint tudjuk, kellemetlen, fájdalmas, és hosszan tartó kezelést igényel. Le lehet szólni mindenkit, de azért porszívózunk, hogy eredményes legyen, nem? Amúgy a tisztelt válaszolóknak üzenem, hogy igen, kipróbáltam magamon, és egyáltalán nem fáj. Ja, és nem a gyereken kísérleteztem, hanem magamon. Ha nem fogjátok be a másik lyukat, az olyan, mintha semmit nem csinálnátok, mert úgy csak az orrkagylóból távozik a váladék.
6/6 anonim válasza:
Akkor te fogd be a gyereked orrát közben.( Már ne is haragudj de egy pici baba úgy még nem is nagyon kap levegőt sem) De másnak nem ajánlom!!!!!!!! Én láttam hogy a kórházban hogy csinálják és ott sem fogják be. Azért porszivós hogy rendesen kiszivja amit kell. Mert úgye azért az agyát nem kell kiszivni, meg vákumokat csinálni. A régi pumpásnál be kellett, de az a porszivóshoz képest nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!