Tényleg betiltják a porszívós orrszívót? Tudtok erről valamit? Csak mert akkor betárazok belőle, ha később lesz tesó.
Hát én nem bánnám.Legalább nem kínoznátok a gyereketeket.Én egyszer próbáltam nagyon sírt a kisfiam.Én is kipróbáltam és szörnyű.
Úgyhogy mi nem használtuk!!!
És kedves utolsó, ha nem használtátok, akkor hoyg szedtétek ki a taknyot a gyerekből? Kicsalogattátok szép szóval?
Az elektromos orrszívó dettó ugyanolyan.
Szükséges rossz, persze, hogy ordít, de az oltásnál is ordít, akkor azt se kapjon?
Muszáj kiszívni ahhoz hogy ne legyenek később súlyosabb szövődmények. Felnőtt ész.
En is kiprobaltam, mielott a gyerkoc orrat szivtam volna, es semmi borzaszto nem volt. Viszont hatekony, igy sokkal hamarabb tujutottunk a nathakon. Amugy probaltam mindeg a leheto legkevesebbszer szivni...
Miert tiltjak be? Nem hallottam errol!
??? Miből gondolod?
Kedves második!Nem lehet,hogy csak a hang miatt sírt a kicsi?
Szerintem nagyon hasznos dolog!A gyermekeimnek is használom,és mi is vettünk magunknak!Nem fáj,és nem is kellemetlen!
Bocsi az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!