Téliesítsem az esernyőkocsinkat? Vagy most hogy is van ez?
Teljesen vizsszintesen nem kell már neki, de ne üljön, hanem inkább feküdjön.
mindenképpen meleg kell. Bizony nagyon tudnak ott fázni, még nem mozog, és egy esernyö kocsi alulról nagyon hideg lehet. bundazsák + overál a legminimumabb. bundazsák és lábzsák ugyan az szerintem. vagy ha nem is overál akkor bélet nadrág, harisnya kabárt meg minden.
csak overálban is tuti hideg lesz neki.
és eddig hogy vitted?
lányom is utált a mózesben 6 hós korától, akkor sportosítottam, és majdnem fekvö pozicióban jó volt neki.
ö nyári volt ekkor. majd köv télen már elmúlt 2 de bundazsák és melegen felöltöztetés is kellett neki.
második babám januárban lesz féléves, így nekünk is nehéz lesz, nekünk van birka bör, az is sokat számít.
Bundazsák+overál kombó szerintem jó megoldás télre esernyőkocsiba. Én is hasonlót "eszeltem" ki, csak nekünk tesókocsink van, annak is elég vékonyka az ülése.
A bundazsák szerintem azért jobb, mint a lábzsák, mert mert alulról, a hátát is melegen tartja a babának. Mi most vettünk a kicsinek (5hetes), nagyon szeretem, mert tavasszal/ősszel is jól ki lehet használni. Én inkább azon dilemmázok, hogy a nagynak is vegyünk-e egyet? :) (16hónapos, nem tudom, megmaradna-e benne..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!