Van még itt olyan emberke aki nem kapott se családit se gyest? Pedig elviekben kiküldték?
Figyelt kérdés
fejér megye OTP semmi2012. okt. 29. 08:10
31/44 anonim válasza:
Hajdú-bihar ,raiffeisen továbbra sincs semmi :(
Pedig most nagyon-nagyon kellene :(
32/44 sumergo válasza:
Mi se kaptuk még meg, most néztem. Vas megye
33/44 sumergo válasza:
Zárójelben megkérdezném, h leírtam, h nem kaptuk meg, és ez TÉNY, nem vélemény. Mi volt ebben a nem hasznos? Aki annak ítélte, legyen szíves, akár priviben is, de írja már meg, mert bár biztos én vagyok agyilag gyenge, de NEM ÉRTEM!!!!
34/44 anonim válasza:
23as vagyok,
31esnek : Ma reggel hozta a postás ,Debrecen ...
33asnak pedig nem kéne a pontozással foglalkoznia, ez nem verseny,lazíts
35/44 anonim válasza:
Sziasztok! Én baranya megyei vagyok, ma kaptam a kincstártól tájékoztatást, miszerint holnap a számlánkon lesz a pénz!
36/44 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem ma hozta ki a postás a gyest és a családit is. (Pest megye, Gödöllő)
37/44 sumergo válasza:
34-nek: nem inkább nem kéne ellenállhatatlan kényszert érezni a piros kezecske nyomogatására? Még jó, h rajtam háborodsz fel. Könyörgöm....., csak érdekelne az ok, ez olyan nagy probléma?! (Laza vagyok, nem ideges!)
38/44 anonim válasza:
fejér megye K&H semmi...pedig elvileg számlára előbb jön mint a postásoknak.általában 2.-án vagy 3.-án kapom egyébként mindíg,de most nem tudom az ütemet az ünnep miatt
39/44 anonim válasza:
Baranya megye, Budapest Bank, megjött a családi és a GYES is!
40/44 anonim válasza:
Én vagyok Győrből. Megjött előbb, családi + gyed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!