Van még itt olyan emberke aki nem kapott se családit se gyest? Pedig elviekben kiküldték?
Figyelt kérdés
fejér megye OTP semmi2012. okt. 29. 08:10
11/44 anonim válasza:
Hát nekem van jópár ismerősöm aki megkapta!!! Én szintén nem! otp fejér megye...
12/44 anonim válasza:
Ha a legtöbb ember szerint ez mese Mi már akkor is megkaptuk és meg is lepődtünk rendesen.
Nem gondolnám, hogy ennyi ember csak úgy leírta volna, hogy megkapta, ha egyszer nem is igaz.
Szerintem ez megye és székhelyenként változó.
13/44 anonim válasza:
akkor viszont ez elég szemétség mert miért kell különbséget tenni egyes megyék vagy városok vagy emberek között...küldték volna inkább egyszerre mindenkinek...
14/44 anonim válasza:
Egyáltalán nem mese! Az előbb beszéltem a MÁK-al és azt mondták 31-ig mindenkinek utalnak, a hosszú hétvége miatt!!
Igaz én még nem kaptam meg Kom-Esztergom megyei vagyok, de van pesti ismerősöm aki szombaton megkapta!
Úgyhogy higgyen mindenki amit akar!!
15/44 anonim válasza:
Érdi vagyok, szombaton megkaptam, K&H bank. Mellesleg, ha nem tudnád kedves kételkedő, minden megyében máskor utalnak, szóval ezért lehet megyénként eltérő a pénz érkezése, ahogy kirendeltségenként is eltérő lehet. 10-ig a postán érkezőknek kell megkapni a szabály szerint a bankkártyásoknak pedig 3-áig el kell indítani az utalást. Mivel 3-ig nem tudják a hosszú hétvége miatt, ezért utalják előbb. Egyébként pedig örülj, hogy nem kaptad még meg, mert addig sem költöd el! Ja, és nem kell rögtön mindenkit hazugnak látni, azért mert te kimaradtál valamiből...
16/44 anonim válasza:
Fejér megye, telefonon azt mondta a Mák, 31.-én megkapjuk.
17/44 anonim válasza:
Én megkaptam 27.-én,Mezőkövesd-Erste.bank
18/44 anonim válasza:
Drága érdi hozzászóló. Veled ellentétben én nem remegek a csaladipotlekert, képes vagyok beosztani a pénzemet úgy, hogy ne azt lessem, ma jön e meg, vagy a jövő heten.
19/44 anonim válasza:
"Drága" utolsó hozzá szóló! Nem tudom, honnan vetted, hogy "remegek" a családiért, de marhára benézted, mert pont nem. Csupán leírtam, hogy már megjött, de ez nem azt jelenti, hogy akkor rögtön el is költöm. Persze bizonyára van olyan ember is mint te, aki bizonyosan remeg érte, ahogy megkapja elkölti, és kövi hónapban 2 héttel utalás előtt már gondban lesz, mert elfogyott a pénze, hiszen most előbb utaltak...
20/44 anonim válasza:
18-as! Örülj akkor hogy nem remegsz a családiért, mert olyan jól be tudod osztani a pénzed!
Én sem remegek érte, csak éppen ebben a hónapban rengeteg kiadásunk volt, és bizony jól jönne így hónap végén!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!