Van még itt olyan emberke aki nem kapott se családit se gyest? Pedig elviekben kiküldték?
Figyelt kérdés
fejér megye OTP semmi2012. okt. 29. 08:10
1/44 anonim válasza:
Mese habbal, hogy ki küldtek előbb. A környezetemben van egy pár szülő, különböző bankoknál, különböző településeken, sehol semmi. Majd ötödikén utalnak.
2/44 A kérdező kommentje:
remek.......
2012. okt. 29. 08:16
3/44 anonim válasza:
Majd jönnek megint a kommentelok, hogy ők bizony már megkaptàk....
4/44 Jégtánc válasza:
Miért nem kérdezitek meg a MÁK-ot ha nem hiszitek el hogy már megkapták legtöbben?
5/44 anonim válasza:
Én nem gondolnám hogy ennyi ember hazudik... elvileg 31.-ig megkapja mindenki.
7/44 anonim válasza:
Megkérdeztem. November 5.-én fognak utalni. Mindenkinek. A hónap 10. napjáig kell megkapni, nincs ilyen, hogy előbb utalnának.
8/44 anonim válasza:
Még én sem kaptam, de barátnőm igen. Szóval nem mese.
9/44 Jégtánc válasza:
Én is megkaptam szombat reggel a csp-t ,gyedet meg nem de az nem is a MÁK-tól jön
10/44 anonim válasza:
hajdú-bihar,raiffeisen bank...semmi :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!