örülj neki hogy em kajtata a pénzed után. de valakinek most jol jött volana pénz föleg a halottak napja miatti kiadás miatt
2012. okt. 29. 10:07
22/44 anonim válasza:
Miskolc,OTP szombat reggel mi is megkaptuk a családi pótlékot!
2012. okt. 29. 10:14
23/44 anonim válasza:
Nem szégyellitek magatokat ,valakinek igen is fontos lehet hogy melyik nap kapja,és nem azért mert felelőtlen és nem tudja beosztani ,hanem mert olyan élethelyzetben van hogy bizony számít!Vagy csak hirtelen betegség miatt nagy a kiadás,nézzétek csak meg a gyógyszer árakat !!!
Isten nem ver bottal !
Nekem sem létkérdés hogy mikor kapom,de bármikor kerülhetek olyan helyzetbe!
2012. okt. 29. 10:16
24/44 sumergo válasza:
Mi még ma sem kaptuk meg a családit. Vas megye
2012. okt. 29. 11:03
25/44 Jégtánc válasza:
Nem kell annyira felhúznotok magatokat emberek.Az egyik válaszoló reagált a másik válaszoló reakciójára.31-ig mindenki megkapja,nyugi.
2012. okt. 29. 11:11
26/44 anonim válasza:
Szia!
Ezt írta egy másik fórumon egy illetékes, ebben benne van a válasz mindenkinek, bemásolom:
Kedves Fórumozók!
Mint illetékes,utoljára vagyok hajlandó megírni,hogy nem egyszerre történtek az utalások,hanem 2 részeletben,megyékre,azon belől körzetekre lebontva.
Ma is történt utalás,és még holnap is fog,tehát ez azt jelenti,hogy legkésőbb mindent támogatásra jogosult személy 31-ig meg fogja kapni.
2012. okt. 29. 12:47
27/44 sumergo válasza:
Én személy szerint köszönöm az info-t, de meglepődtem, mert nem számítottam rá, h előbb megkapjuk. Jövő hétre számítottam csak, de ezek szerint holnap/holnapután meg fogjuk kapni.
2012. okt. 29. 13:28
28/44 anonim válasza:
Veszprém megye, megkaptam szombaton :)
2012. okt. 29. 19:42
29/44 anonim válasza:
Tegnap óta valaki?
2012. okt. 30. 07:13
30/44 anonim válasza:
továbbra sem kaptam meg. Engem csak az zavar ebben hogy miért kellett ezt így megoldani?? Eddig is mindig egyszerre érkezett mindenkinek, most miért haladta meg a képességeiket vajon, nem hiszem hogy más lenne az ügymenet ebben a hónapban mint 11 másikban... Nem a pénz izgat mert természetesen mindenki megkapja VALAMIKOR. Csak ez megint ilyen jó magyar fejetlenség..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!