Meg akarok nyugodni, hogyan?
Figyelt kérdés
2babám van és a férjemnek egy idióta szobakutyája és az idegeim nincsenek kötélböl. Mit szedjek rá, hogy több türelmem legyen?2012. okt. 25. 11:10
11/18 A kérdező kommentje:
Ha megszabadulok a kutyától akkor is ideges leszek, valaki válaszolna a kérdésemre??
2012. okt. 25. 13:38
12/18 Golan Trevize válasza:
Ha eltűnne a kutya, akkor miért lennél ideges?
Lehet, hogy nem is a kutya a probléma.
13/18 A kérdező kommentje:
Minden apróságon ideges vagyok, ez csak hab a tortán a kutya és homeopátiás szerek nem használtak, most b6 vitamint szedek még plusszba. Hátha.
2012. okt. 25. 13:58
14/18 Golan Trevize válasza:
"homeopátiás szerek nem használtak"
Azok kb. annyit használnak, mintha kockacukrot rágcsálnál. Talán még annyit sem.
A megoldás az lenne, ha meg tudnád fogalmazni, hogy mitől vagy ideges. Nem azt, hogy éppen min húzod fel magad, hanem mi az a dolog, ami miatt alapból ideges és ingerült vagy. Remélem érthető, amit mondok.
Esetleg beszélgess egy barátnőddel sokat, rendszeresen, vagy ha más nincs, keress fel egy pszichológust.
15/18 anonim válasza:
Pszichológus. A válaszaidat, reakcióidat olvasva Veled van a gond. Neked kell megváltoznod, mert később még nagyobbat szívsz azzal, ha türelmetlen vagy.
16/18 anonim válasza:
Meg kellett volna nevelni a kutyát. Soha nem az állat a hibás, hanem a gazdái. Szedj nyugtatót, ha ilyen ideges vagy.
17/18 A kérdező kommentje:
De vény nélkül ilyenkor melyik szedhető? Hozzánk fél éve került és én nem vagyok a gazdája.
2012. okt. 25. 17:05
18/18 anonim válasza:
Veny nelkul, terhesen nem kellene akarmit beszedni. Mellesleg a harmadik gyereket se nagyon ertem, hogy minek vallaltad, ha baj van az idegeiddel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!