HELP! Hogy éltétek meg, hogy vissza kellet menni dolgozni? Én nagyon nem akarok:S Már most bőgök!
Ha meg lesz a harmadik, akkor is ugyan ilyen nehéz lesz őket otthon hagyni, vissza állni munkába!
Akkor 3 felé kell majd őket vinni, suli, ovi, Bölcsi!
A naggyal tanúlni kell este, a kicsikkel játszani!
Ha szülsz egy harmadikat, csak nyersz még 3 év otthon létet, ennyi!
9 év után munkába vissza menni szerintem nem könnyű, és 3 gyereket reggel összekészíteni, délután elhozni ...
Te egyszerűen megszoktad ezt az életet, a gyerekek mellett. De hidd el, vissza kell menned dolgozni!
csak olvasd vissza a soraidat: "mi szülők,szintén otthonlévők beszélgettünk,utána elmehettünk sütizni,vagy ki a játszóra,egyszóval tényleg minden szuper volt"
Nem megoldás egy 3 baba. Ha akkor is pánikolsz, akkor meg jöhet a 4.?
Nem hülyeség, én sem szívesen mennék vissza, én most várom a második babánkat.
Szerintem ha szeretnétek még egy babát és el tudjátok tartani akkor hajrá
Gondolom nem azért szeretnél harmadikat, hogy ne kelljen dolgoznod
Figylej, nálam jobban szerintem senki sem parázott :)
Februárban kezdtem el ismét dolgozni, 5,5 évet voltam otthon a 2 kisfiammal és hűűűű, bazi nehéz volt visszaállnom! Konkrétan az első pár hónapban szinte azt sem tudtam hol áll a fejem, állandóan csak azt éreztem, hogy mindennel el vagyok maradva (gyerekek, munka, háztartás, párom, önmagam).
A főnököm szerencsére nagyon kedves és türelmes, nagyon EMBERI, eszméletlen szerencsénk van vele és a kollégáim is tök jó fejek, mostanra már teljesen beilleszkedtem, elfogadtak és baráti a viszonyunk. Közel van a melóhely, rugalmas a munkaidő, egész jó a fizetésem és kapok egy csomó juttatást, pl. céges autó, telefon, laptop, szinte korlátlan használatra.
Egy rohanás az egész napom, ez tény. Szalad a lakás, ez tény. Szegény gyerekeknek már felejtettem el ezt-azt az oviba bevinni, megcsinálni, stb és sokszor nincs leszőrtelenítve a lábam azonnal, ez is tény :)
Viszont ezek ellenére úgy érzem, hogy így vagyok teljes értékű ember. Hülye dolog, hiszen gyereket nevelni is teljes értékű feladat, de nekem sajnos kevés. Ill. 4-5 évig elég volt, de utána nagyon vágytam a szellemi kihívásra is, ill. arra, hogy a munkám eredményeit nap, mint nap lássam, ill. olykor elismerést vagy csak egy köszönöm-öt kapjak érte... Sajnos a gyereknevelés, a házimunka rettenetesen hálátlan feladat, gondolom ezzel egyetértetek :)
Szóval most már el sem tudom képzelni, hogy úgymond otthon "üljek" egész nap, bár néha a fél karomat adnám egy nyugis napért :) Ilyenkor kiveszek egy nap szabit, a gyerekeket elviszem reggel az oviba és elmegyek shoppingolni, fodrászhoz-kozmetikushoz vagy csak ülök itthon a csöndben :)
Viszont, ha ti mindenképpen akartok még1 gyereket, akkor nosza! De ne csak egy indok legyen a munka ellen, bár gondolom azért vagy olyan okos, hogy ezt te is tudod :)
Sok sikert kívánok, bárhogyan is döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!