Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elszokott menni a párotok...

Elszokott menni a párotok időnként a haverjaival, amíg Ti otthon vagytok a babával?

Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön van a férjem, de nemsokára mi is megyünk utána. Most, hogy nem vagyunk ott, elszokott menni időnként sörözni és lehet, hogy ha már ott leszünk akkor is elmegy egyszer-egyszer. Egyszer azt mondom, hogy persze menjen, hiszen rengeteget dolgozik, egyszer meg azt, hogy ne. Ti mit gondoltok erről? Amúgy semmi gond nincs a kapcsolatunkkal, a bizalom is teljes mértékben megvan, segítőkész, meg minden ami kell.

2012. okt. 24. 07:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Persze, heti 1-2x focizni jár + időnként találkoznak a haverjaival, gokartozni mennek, ilyenek.

Szerintem kellenek ezek a pasis programok, nincs is vele bajom, max. annyi, hogy akkor egyedül kell lefektetnem a gyerekeket, ami nem kicsit fárasztó :)

A baj inkább azzal van, hogy nekem viszont semmi, de SEMMI programom nincs! A legfőbb oka, hogy nincs kivel. A barátnőim lekoptak, talán az én hibámból is. Meg amúgy is fáradt vagyok állandóan, este 9-10 körül én már alszom, mert fél6-kor kelek a meló miatt...

2012. okt. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!