Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem havonta 1x eljár a haverjaival bulizni. Én közben otthon vagyok a 4 hónapos fiúnkkal. Mit gondoltok erről? Már szóvá tetem, hogy nem tetszik, és jól összevesztünk. Mit tegyek?
NE HAGYD!!!! ISTEN MENTS, HOGY JÓL ÉREZZE MAGÁT! PISZKÁLD EZÉRT MINDEN NAP! OLVASD A FEJÉRE!
Ne legyél hülye. Hagyd, hagy menjen, és legyél rá büszke, hogy visszajön hozzád. Inkább Neked is kellene szervezned egy másik napon egy barátnős estét, csak ha jól tippelek Neked nem nagyon vannak olyanjaid, ilyen mentalitással...
Kell az a havonta 1 alkalom szerintem.Azzal nem csinál rosszat,max le engedi a gőzt ami lehet rád is rád férne.
Te is menj el néha kicsit csavarogni és ha nem akarod otthon hagyni a babát éjszakára akkor nappal vásárolgatni,nézelődni,vagy csak sütizni a barátnőddel baba nélkül.:)
Az egyik ok, amiért dobtam az előző barátnőmet az volt, hogy többszöris nemtetszését fejezte ki, amiért egy haveromnak segítettem az építkezésén. Egy olyan havernak, akiről tudom, hogy bármikor ő is segít bármiben nekem.
Most ehhez képest az, hogy ő egy hónapban egyszer elmegy bulizni a haverjaival... Ha ez fáj... Hozzád nem mennek a barátnőid pl babát látogatni? Nem mész el a barátnőidhez a babával? Azt egyenlőre nem mondanám, hogy menyj el te is bulizni, mert azért a 4 hónapos babának kell az anya. De később, 1-2 éves korában már simán.
Nem fog megcsalni téged! Gondolj mindig arra,hogy szeret téged és a babátokat is! Akkor leszel még inkább a feleségek gyöngye,ha nem vagy házsártos és szivesen megy haza munka után.Ha olyan háttere vagy,ami biztonságos,nyugodt és békés.Egyszer egy hónapban hadd tombolja ki magát,szerintem nem csinál semmit,csak táncolnak,dumálnak a haverokkal,söröznek és legfeljebb megjegyzéseket tesznek a csajokra,mint a "régi szép" időkben,de hülye lenne feladni a normális és nyugodt életét.
Szerintem is,ahogy a többiek mondják,szervezz te is egy hónapban egy napot,amikor a barátaiddal vagy,vagy csak elmész kényeztetni magad.Fodrász,kozmetikus,amit épp szeretsz.Este pedig meglepheted a férjed valami új fehérneművel vagy bármivel.Hidd el,ha ilyenek várják otthon,akkor minek kockáztatna egy diszkós tyúk miatt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!