Aki az aludj jól gyermekem módszert alkalmazta a babájánál, azoknál az esti sírások mikor maradtak abba?
Figyelt kérdés
kisfiamat így altatjuk egy hete és csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő, mire ezeket a kis sírásokat abba hagyja. most 16 hós.2012. okt. 18. 11:39
11/13 anonim válasza:
Köszi első, hogy belinkelted, még nem olvastam eddig, vicces a professzor ajánlása az írás végén :)
Bocs az offért, a kérdésre nem tudok érdemben reagálni, mert az én babám csak 8 hónapos, és egyelőre elképzelhetetlennek tartom, hogy szándékosan sírni hagyjam akár 1 percre is, és nem hiszem, hogy ez a későbbiekben változni fog.
12/13 A kérdező kommentje:
aki értelmes választ adott annak köszi,mások viszont amíg nem tudják, hogy milyen anya vagyok addig ne szóljanak be, mert lehet, hogy aki így válaszol az rosszabb nálam. Ja még annyi, hogy ha bárki szerint szívesen választottam ezt az téved, de már fizikai tünetek voltak a nem alvás miatt.
2012. okt. 19. 09:14
13/13 anonim válasza:
Kedves 11-es, szívesen, letölthető a könyv amúgy, kicsit silány minőségben.
aztán alakítsunk ki helyesen alvászavarokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!