Aki alkalmazta az aludj jól gyermekem módszert, annak eleinte mennyit sirt a babája, és utána hogy alakult? Mennyi idöbe telt, mire az alvás simán ment?
Szerintem aki ezt kitalálta, hogy hagyjuk a gyereket, hogy álomba sírja magát, az még nem látott kisbabát!
És tuti nincs gyereke, vagy pedig lusta volt kivárni míg elalszik...
Én nem bírom elnézni, hogy a babám sírva aludjon el, sőt sokszor alig kap levegőt, annyira sír, és akkor egy könyv azt mondja, hogy hagyjam, majd álomba sírja magát?! Le lehet pontozni, de ez nem anyához méltó! ezzel, nem azt mondom, hogy fel kell venni, hanem nyugtatgatni kell, de semmiképpen se magára hagyni!
Boldog karácsonyt!
Első válaszoló vagyok és egyáltalán nem tudatlan!!!
És aki ezt alkalmazza, van szíved, ott állni az ágya mellett gügyörészve az ordító babádnak??? Attól nem lesz a család kialvatlan, hogy fél óráig bömböl, holott ha felveszed 3 perc alatt elhallgat??? Szánalmas!!!
A másik meg az hogy ez a szuper könyv azt írja, hogy éjjel nem kell a babának enni adni, hiába sír, mert az éjjel alvásra való! Szerintem egy ilyen kicsi babát nem kéne ilyenekkel kínozni.
Aztán meg jönnek a kérdések, hogy "miért utál a gyerekem", stb.? Ezért, mert amikor kellenél neki, te letojod,mert egy könyv ezt mondja. Aki ezt teszi a gyerekével, az nem hogy rossz anya, de nem is nevezhető még annak sem.
Ezt is lepontohatjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!