Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki alkalmazta az aludj jól...

Aki alkalmazta az aludj jól gyermekem módszert, annak eleinte mennyit sirt a babája, és utána hogy alakult? Mennyi idöbe telt, mire az alvás simán ment?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 14:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Szerintem aki ezt kitalálta, hogy hagyjuk a gyereket, hogy álomba sírja magát, az még nem látott kisbabát!

És tuti nincs gyereke, vagy pedig lusta volt kivárni míg elalszik...

Én nem bírom elnézni, hogy a babám sírva aludjon el, sőt sokszor alig kap levegőt, annyira sír, és akkor egy könyv azt mondja, hogy hagyjam, majd álomba sírja magát?! Le lehet pontozni, de ez nem anyához méltó! ezzel, nem azt mondom, hogy fel kell venni, hanem nyugtatgatni kell, de semmiképpen se magára hagyni!

Boldog karácsonyt!

2009. dec. 24. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt szívem sírni hagyni, így az általad említett könyv helyett Vida Ági módszerét alkalmaztam, és egy hang nélkül oldottuk meg a problémát.
2009. dec. 24. 16:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Ki az a Vida Ágnes,és mi az ö módszere?
2009. dec. 24. 16:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Azért jöhet válasz a kérdésemre is... =)
2009. dec. 24. 16:52
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Nemrég volt itt egy hasonló kérdés, a kérdező 3 napig csinálta, de a baba annyira kikészült a sírástól, hogy hányt és még a szeme is bevérzett !! :(((( szóval valószínűleg nem minden gyereknél alkalmazható
2009. dec. 24. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
első nap 20 perc, második nap kb. 15 perc, harmadik naptól semmi, ez két hónapja volt. De ellentétben a témában tudatlan elsővel, nem kell magára hagyni a kicsit, be kell menni hozzá, beszélni neki, megnyugtatni majd hagyni. Lehet bírálni ezt a módszert, de nekünk bevált és nem érzem magam rossz anyának attól,. hogy a gyerek azért sírt kb. fél órát mert megtanítottam egyedül elaludni nem pedig azért mert már olyan fáradt hogy tiszta nyügös és már én is bőgök mert nem tudok mit csinálni. Nem tartom azt sem jónak amikor már az egész család kikészül a kialvatlanságtól. Üdv
2009. dec. 24. 21:05
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Én is olvastam a könyvet, de kombináltam házi praktikákkal, ahogy nekünk megfelelt. Így elkerülhető sok kellemetlenség, és meghozza az eredményt. Nem kell szigorúan a könyvben foglaltak szerint eljárnod.
2009. dec. 24. 21:51
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
Én is alkalmaztam és soha nem hagytam magára ha kellett bementem hozzá!Az első napokban 1-2 percet 1 hét elteltével 5percet de lassan megszokta!
2009. dec. 24. 22:19
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

Első válaszoló vagyok és egyáltalán nem tudatlan!!!

És aki ezt alkalmazza, van szíved, ott állni az ágya mellett gügyörészve az ordító babádnak??? Attól nem lesz a család kialvatlan, hogy fél óráig bömböl, holott ha felveszed 3 perc alatt elhallgat??? Szánalmas!!!

A másik meg az hogy ez a szuper könyv azt írja, hogy éjjel nem kell a babának enni adni, hiába sír, mert az éjjel alvásra való! Szerintem egy ilyen kicsi babát nem kéne ilyenekkel kínozni.

Aztán meg jönnek a kérdések, hogy "miért utál a gyerekem", stb.? Ezért, mert amikor kellenél neki, te letojod,mert egy könyv ezt mondja. Aki ezt teszi a gyerekével, az nem hogy rossz anya, de nem is nevezhető még annak sem.

Ezt is lepontohatjátok...

2009. dec. 25. 00:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát...én egyet értek azzal,hogy attól még nem leszek rossz anya...ugyanúgy szeretem,és nem hiába akarom ezt alkalmazni. Szerintem,akik ellenzik,azok nem elég fáradtak,és biztos nyugodt a babájuk,és megnyugszik kézben,de én ha kézben tartom,nem alszik el,vagy ha el is alszik,lerakom,máris sir. Na mindegy,én már baromira ki vagyok,úgyhogy kipróbáltam. Sirt sokat,de elaludt,és még az éjszakánk is nyugodtabb volt,már most!! És nem utál,mert ugyanugy nevet,játszik,,és dumál nekem! =) Ha ez szánalmas,hát legyen...
2009. dec. 25. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!