Aki alkalmazta az aludj jól gyermekem módszert, annak eleinte mennyit sirt a babája, és utána hogy alakult? Mennyi idöbe telt, mire az alvás simán ment?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 14:37
11/15 anonim válasza:
Én is alkalmaztam ezt a módszert 2 hetünkbe telt de megtanultuk. 3 hónapos kislány anyukája.
12/15 anonim válasza:
Vida Ágnes egy baba pszichológus, a kismamablog oldalon olvashatsz róla. A babáknál nem ilyenkor derülnek ki a lelki sérülések a sírni hagyás miatt,hanem majd később. Unokanővérem 15éves koráig bepisilt éjjel...az ilyen módszereknek köszönhetően. Nekünk nagyon bejött Ági módszere, lányom se éjjel se nappal nem volt hajlandó aludni,már nagyon kivoltam amikor rátaláltam az oldalra. Elkezdtem olvasgatni és tettem fel kérdést is amire Ági válaszolt pár napon belül, és segített megoldani a problémát. Biztos hogy nem állnék az ágy mellett és hallgatnám ahogy sír...nekem ez a módszer jobban tetszett/tetszik mint az aludj jól gyermekem. Sokkal bababarátabb megoldás.
13/15 anonim válasza:
Persze, hogy sírt sokat, utána meg elaludt. Tudod miért aludt el a babád, kedves kérdező??
Mert elfáradt a sírásba! Ez a fáradság neki olyan, mintha te egész nap megállás nélkül robotolnál egy gyárban...
Én nem tenném ezt a gyerekemmel. És igen igaza van az elöttem válaszolónak, hogy a lelki bajok nem holnapután jönnek elő, hanem évek mulva! Azt írod, hogy aki nem alkalmaz ilyen idióta módszereket, annak jó a babája, meg nem fáradt a szülő. Ez nem így van! Nagyon sokszor sír elalvás előtt a babám, és nem mindíg nyugszik le kézben, van hogy 1.5órát kell nyugtatgatni, de nem hagyom ott, mert egy könyv szerint ez lenne a helyes eljárás.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek anyáink nem hagytak minket sirni soha?? Hagyjuk már!! Nem kérek több választ inkább,föleg nem mártirkodó anyákat!!!! -.-"
2009. dec. 26. 19:10
15/15 A kérdező kommentje:
Ja,és nem kell otthagyni,mert oda kell menni hozzá megnyugtatni...
2009. dec. 26. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!