Éjszakára adtok a babára zoknit?
Figyelt kérdés
7 hónapos, hálózsákban alszik.2012. okt. 18. 10:26
1/9 anonim válasza:
Hálózsák alá nem szoktam. De ez a szoba hőmérsékletétől is függ. :)
2/9 anonim válasza:
Az enyém fél éves, ha hálózsákban alszik akkor nem, mert magamból kiindulva utálok zokniban aludni, de nem hálózsákban van, akkor adok rá, mert egyszer nem adtam és reggel jéghideg volt a lába, pedig be volt takarva egész éjjel! Nyáron természetesen nem.
4/9 gabszem válasza:
nálunk 26 fok van így csak vékony rugi van rajta és ujjatlan body
5/9 anonim válasza:
én nem adok ahogy a nagyobbra sem.
a bébink hálózsákban alszik alatta lábas pizsi van rajta, a nagyobbik meg már takaróval takaródzik de nem rugja le magáról.
a zokni elnyomja az ereket ezért is a legjobb kisgyerekeknek a kezeslábas, mert azon nincs gumi.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy ne szorítsa el a lábát, viszont én fázós vagyok, én is zokniban alszom, ezért gondoltam rá, hogy talán ő is fázhat.
2012. okt. 18. 10:42
7/9 anonim válasza:
Mivel rugdalózóban alszik + body és hálózsák ezért nem adok rá zoknit.
8/9 anonim válasza:
Amíg csecsemő volt, talpas rugiban aludt, akkor nem adtam. Esetleg télen, amikor nagyon hideg volt.
Most már trikós bodyban, külön felső, nadrág pizsiben alszik, így adok rá zoknit.
9/9 anonim válasza:
Hálózsákban alszik, és ha alá csak body-t adok, akkor kap zoknit is. Vagy pizsirugiban, hálózsákban, ilyenkor nyilván nincs zokni. Én is fázós vagyok, zokniban alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!