Adtok zoknit éjszakára a babátokra?
Figyelt kérdés
7 hós,hálózsák kizárva és fél óra alvás után kitakarózik,és a zoknit is lerúgja reggelre.Kb 23 fok van nála.2010. jún. 28. 21:51
1/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem fázik fel?
2010. jún. 28. 21:52
2/10 anonim válasza:
Én csak 27 fok felett nem adtam. Mint írtad, ha melege van úgyis lerúgja :-)
3/10 anonim válasza:
Én már nem adok,kivéve,ha hideg van.
4/10 anonim válasza:
Ha talpas pizsit adok rá, nem kell zokni. Amúgy még adok rá, a nadrágot betűröm a zokniba, így nem csúszik le.
5/10 anonim válasza:
Nekem másfél éves és ráadok, ha nagyon meleg van, és egy szál bodyban alszik akkor is adok rá zoknit. Szól úgyis ha nem kell neki. Vagy lerúgja.
7/10 anonim válasza:
Én mindig adok,de ha melege van lerúgja.
8/10 anonim válasza:
Dehogy adok, mi sem veszünk föl alváshoz zoknit.:) Úgy adj rá bármit, mint magatokra. Már nem újszülött.
9/10 anonim válasza:
11 hónapos, úgy alszik, mint mi, nem kell neki a zokni. Ha hideg van, és érzem, hogy elkelne egy zokni, akkor ráadom, de egyébként nem.
10/10 anonim válasza:
13 hónapos a lányom és csak akkor adok rá zoknit éjszakára, ha hideg van és mi is veszünk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!