Ebben a melegben adtok zoknit éjszakára a babátokra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 21:15
1/13 anonim válasza:
18 hónapos a lányom , de én még adok rá igen, 24 fok van a lakásban, de ez reggelre hűlik 1-2 fokot, alszik egész éjjel, szerintem még elbírja. Sőt rajta body és vékony hosszú nadrág is van, ill. egy vékony polár takaróval is betakarom, ez nem mindig marad rajta.
2/13 anonim válasza:
Az én lányom 19 hónapos; én is adok rá zoknit, nagyon vékonyat, de lábon át is meglehet fázni:o)
Ezen kívül egy rövid body és egy rövidnaci van rajta ^^
3/13 anonim válasza:
Nem adok. 26 fok van a lakásban. 8 hónapos a kisfiam.
4/13 anonim válasza:
Enyém 3 éves, kb. egy éves koráig (a hideg téli hónapokban) aludt zokniban, azóta se télen, se nyáron nem alszik zokniban :)
5/13 anonim válasza:
Nem, mert kb 29-30 fok van (panel) Klímát, ventilátort nem bírjuk... Egyébként rövid ujjú body van csak rajta, meg egy vékony takaró.
6/13 anonim válasza:
Panelban én sem.Valószínű még a bodyt sem adnám rá,ha nem venné le a pelust.
7/13 A kérdező kommentje:
Panelban lakunk,9.emelet,déli fekvésű,nálunk is 29fok lehet,rövid ujjú bodyt és egy nagyon vékony zoknit adtam rá,nagyon izzadós,és nem tudom hogy le vegyem e róla,vagy ne.
6 hónapos.
2011. júl. 8. 21:47
8/13 anonim válasza:
nem. Kisfiam 2 éve nyáron 5 hós volt, már akkor sem adtam rá. Mi is panelba lakunk, dög meleg van. Sokszor volt, hogy nem volt rajta a takaró mert lerúgta, de sose volt beteg ez maitt.
9/13 anonim válasza:
Nézd meg, hogy izzad-e pl. a tarkóján, ha igen, én nem adnék rá, illetve levenném a zokniját.
Én most nem adtam a 17 hós kisfiamra, vékony takaró van rajta és kb. 25 fok. Ha éjjel ránézek, megnézem hideg-e nagyon a lába, ha igen, óvatosan ráadom.
10/13 anonim válasza:
panel, 9.em, szintén déli, egyik gyerekemen sincs ma éjjel zokni, 2,5 éves, 8 hósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!