Éjszakára más ruhát szoktatok ráadni pár hónapos babátokra?
A fiam születése óta hálózsákban alszik, alá pedig évszaknak megfelelően pizsirugit/bodyt vagy semmit adok.
18 hónapos, pont ma vettem 110 cm-es zsákot, amíg van méret mi ezt fogjuk használni.
Amióta hazahoztuk a kórházból 3 féle ruhacsoport van. :) Mostanában a 3. a legtöbb.
1. Alvós. Este fürdetés után tisztát kap (body, pizsirugi, hálózsák évszaknak megfelelő) Ezt minden éjjelre tisztát, mikor még pár hetes volt előfordult a 2 naponkénti csere.
2. Nappali eljárós. (kicsi babakocsizós korában ez volt többségben)Minden reggel mosakodás után öltöztettem csini babaruhákba. Egyrészt reggeli rituálé, másrészt csinosabb és mégsem ugyanabban van.
3. Nappali játszós. (most már ez van többségben a játszóterezés miatt) Ez szintén amikor olyan idő van, hogy tudom játszani megyünk akkor ezt adom rá. Ha valahova megyünk úgy mint bolt, orvos, séta stb akkor a 2. kategórát. Tehát van olyan nap, amikor mind a 3 féle van rajta.
Már ott tartunk, hogy reggelenként mondja, hogy "ötözzünk anyuka" és próbálgatja felhúzni amit kell, nem probléma az öltözés. Olvasom, hogy sok helyen ez probléma, hát nálunk nem. :) Imád öltözködni.
Este pedig kéri hogy "jugit kéjek anyuka, tente gyeje".
2 éves kislány :) igazi hercegnő
19:28-as vagyok!
Szóval mint a 19:15-nél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!