Éjszakára más ruhát szoktatok ráadni pár hónapos babátokra?
Ha megyünk valahova, akkor én is csinibe öltöztetem. :)
Lassan majd én is hozzászoktatom ahhoz, hogy éjszakára "pizsit" kap.
Talán az első két hétben csináltuk úgy mi is, hogy este kapott mindig tiszta ruhát. De akkor még rugdalózót adtam rá itthon is. De sajnos mindig kihúzta a lábát a rugiból, így nappalra kapott nadrágot bodyval, éjjelre pedig hálózsákot. Most például napozóban alszik éjjel, nap közben meg body + rövidnadrág, vagy póló + rövidnadrág.
3 és fél hónapos
1. éjszakára fürdés után: pizsi
2. délelőtt sétához: csinibe
3. haza jövet után: itthoni
Kislányom élvezi az öltöztetést, begerjed, kacag:)
3,5 hónapos
Szerintem ez így teljesen jó, nálunk is így van, az elején nem szerette az öltözést, vagyis inkább a pucérkodást, így nem maceráltam, ha nem volt muszáj, este tiszta ruha, jó esetben másnapi fürdésig marad az.
Ha majd már csúsznak-másznak, járnak, jobban "használják, összekoszolják" a rucit, akkor...vagy nem is tudom...majd meglátjuk.
Egyet azért árulja el aki pontozgat lefelé olyanokat, akik többször is öltöztették, öltöztetik a babájukat.
Vajon miért? Mert ő máshogy csinálja?
Akkor most én is álljak neki lepontozni azokat akik nem öltöztetik, mert "igénytelenek"?
A kérdés az volt ki hogy csinálja. Erre nincs hasznos, vagy nem hasznos válasz. Aki viszont lenyomja a másikat csak azért, mert máshogy csinálja, hát arról így ismeretlenül is megvan a véleményem a korlátolt felfogásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!