Miben alszik a babátok éjszaka? Látok 74-80-as 2részes pizsamákat. Akik ilyenben altatják a kicsit, adnak rá zoknit éjszakára?
Pl.
6,5 hónapos a kisfiam, de már 80-as, 86-os ruhákat hord. Eddig ujjatlan body + HOSSZÚ UJJÚ TALPAS RUGIBAN + hálózsákban aludt. De már nem igazán találok a méretében talpas rugikat :(
Ez a pizsama aranyos, de félek, hogy elcsúszkál rajta és pont a dereka lesz kint. Oké, hogy hálózsákja van, de akkor is...
Nekünk van 2 részes pizsi is, de tényleg állandóan kint van a dereka...
Cora, Auchan, Tesco... van még 92-es rugi is, mi ott szoktuk venni neki.
Ha hosszú a felsőrész, akkor betűrve nem nagyon tud kijönni. Én is nemrég tértem át a kétrészesre, sajnos vettem olyat is aminek rövid a felsője, azt nem is nagyon használom. Zoknit nem adok rá, mert vastag a hálózsák, szerintem az éppen elég. Magamból kiindulva, nekem mindig kint a lábam a takaróból, ezért lehet hogy neki is melege lenne plusz még zokniban. Meg amúgy is mindig leveszi a zokniját, de nem hóbortból, hanem mert neki jó mezitláb.
Különben a tescóban árulnak nagyobb méretben is egyrészes lábas pizsamákat, azt hiszem még 92-es méretben is van.
Bodyt adok alá, így nincs kint a dereka, zoknit nem adok, ez lábujj körömvágásnál amúgy is jól jön. :)
De van ilyen kétrészes pizsi lábfejesben is, olyanja is van, azt szívesebben adom. Plusz hálózsák.
10 hónapos
Az én lányom így alszik:rövid ujjú body, póló, hosszú pizsinadrág és zokni.Van, hogy a zoknit lerúgja de nem ébredt fel rá még sosem.Nekem fázós végtagjaim vannak, azért adok rá mindig.Hálózsákot kb 3 hós kora óta nem használunk, ha most ráadnám titu hiszti lenne belőle :)
80-as méretet hord most, konkrétan kétrészes pizsamánk nincs, mert én nemigen veszek neki új ruhát, turiban meg nemigen találni olyat aminek megvan a felsője is és a nadrágja is.De pizsigatyó mindig van, póló mindig van úgyhogy ez a menet :)
1 éves kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!