Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben alszik a babátok éjszaka...

Miben alszik a babátok éjszaka? Látok 74-80-as 2részes pizsamákat. Akik ilyenben altatják a kicsit, adnak rá zoknit éjszakára?

Figyelt kérdés

Pl.

[link]

6,5 hónapos a kisfiam, de már 80-as, 86-os ruhákat hord. Eddig ujjatlan body + HOSSZÚ UJJÚ TALPAS RUGIBAN + hálózsákban aludt. De már nem igazán találok a méretében talpas rugikat :(

Ez a pizsama aranyos, de félek, hogy elcsúszkál rajta és pont a dereka lesz kint. Oké, hogy hálózsákja van, de akkor is...

2012. jan. 20. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a két részes pizsi alá adok neki ujjatlan bodyt, ugyanúgy ahogy a hosszúujjú talpas rugi alá is adtam. Ugyanaz szerintem. Ja és zoknit is kap, mert mi nem használunk hálózsákot.
2012. jan. 20. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Rágóta altatom 2 részes pizsiben. Adok alá rövidujjú body-t. Zoknit nem, mert hálózsákban alszik.
2012. jan. 22. 15:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Ok. Na rendeltem 2 részes pizsit. Akkor marad az ujjatlan body + hálózsák hozzá.

Köszi mindenkinek!

2012. jan. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!