Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség! Miért nem alszik...

K.Andi83 kérdése:

Segítség! Miért nem alszik éjszaka?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos.Soha nem cserélte meg a napszakokat,mindig jó alvó volt.Kb 1.5 hónapja elkezdődött nála a fogzás,de még nincs foga. Sok mindent kipróbáltam már,de sikertelenül.Tegnap vettem neki borostyánláncot. Eddig azt hittem,hogy a fogacskák miatt alszik nagyon nyugtalanul,de most kezdek kételkedni. Sokat nyöszörög,kéri vissza a cumit,stb... Szinte semmit nem alszok,mert folyamatosan hozzá kell járnom.Már kezdek arra gondolni,hogy csak a közelségemet akarja,de mindig külön szobába aludtunk,nem vittük magunk közzé sem.Mit csináljak,hogy végre nyugodt éjszakáink legyenek? Már úgy érzem magam,mint egy zombi! :)
2012. jan. 19. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem a fogak miatt van

sajnos elég sokáig tart ez az időszak - még semmit sem látunk a fogakból, de az íny bizony már nagyon feszül nekik

próbáld átvinni hozzátok kiságyastól és tedd az ágyatok mellé, ha éjjel nyöszörög, át tudsz hozzá nyúlni - ha lezajlik ez a rázós időszak, simán vissza fog szokni a szobájába

2012. jan. 19. 11:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Kb meddig tart ez az időszak? Úgy értem,hogy ha az első fogacska kint van,akkor nyugisabb lesz,vagy marad minden?
2012. jan. 19. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni ...

;-)

de eltarthat 1-2 hónapig is

(nálunk az első gyerek 6 hónapig hasfájós volt, után a meg a fogacskák miatt nem aludtunk vagy 1 éves koráig - na akkor én is zombinak éreztem magam ...)

2012. jan. 19. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Szuper! :(
2012. jan. 19. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
mi is 7 hónaposak vagyunk és nálunk is ugyanez a probléma:( nálunk is kb. másfél- két hónapja nagyon rosszul alszik, pedig nagyon jó alvó volt:( Azt hittem én is, hogy a foga miatt van,de egy ideje már kibújt két fogacska, de az alvása nem változott:((
2012. jan. 19. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

igen ... hát ez van, nem csak 2 fog nő ki, hanem sokkal több

:-)

2012. jan. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!