Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rosszul teszem, hogy adok...

Rosszul teszem, hogy adok neki a mi ételeinkböl?

Figyelt kérdés
10,5 hónapos, nagyon válogatós a fiam, pépesen csakis az édes dolgokat eszi meg, rengeteg mindennel próbálkoztam már, és tettem egy próbát, adtam neki a mi ételeinkböl / krumplifözelék, nokedli+pici szaft, rakott krumpli, palacsinta/ és simán megeszi, nagyon ízlik neki, végképp nem fözök füszeresen, szerintetek nem ártok neki ezel?
2012. okt. 16. 14:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

A magyar konyha tele van soval cukorral es feher lisztel tul keves zoldseget gyumolcsot es rostot tartalmaz nem is beszelve a zsirrol benne.

Nem azzert ne add neki mert valami baja lessz tole hanem azert mert egeszsegtelen taplalkozasra szoktatod a kicsit.

Amit adhatsz neki az zoldseg pure gyumolcsel keverve esetleg teljes orlesu lisztbol keszult teszta zoldsegpurevel Sojatejes gyumolcs cukor nelkul egy banannal keverve az magaban edes.Ne szoktasd ra a zsiros feherliszte sos dolgokra.Egy kisbaba azt eszi amit adnak neki amit megszok itt van egy lehetoseged egeszseges felnott embert nevelni belole aki keves hust sok zoldseget es csak teljesorlesi kenyeret zsomlet eszik.

2012. okt. 16. 16:17
 12/18 anonim ***** válasza:

hát nekem egyedül a tojással van bajom, de igazából mindenki mást mond, ír h mikortól adjunk a babának tojásfehérjét.

Tejfölös ételt nekünk "engedte" a védőnő már kb. 9 hónaposan. na ebből is látszik ahány ember annyit mond. Ha nincs baja tőle, akkor meg add neki, igazáól egyszer úgyis kell ilyet enni.Azért nem olyan pici.

Nálunk egyetlen akadálya volt az ilyen evésnek: egy foga volt ennyi idősen

2012. okt. 16. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed,mindenkivel egyetértek aki nem csinál nagy problémát a baba etetéséből,és nem félti agyon,örülök,hogy vannak még anyukák akik nem bolondultak bele ezekbe a jelenlegi hozzátáplálási baromságokba.
2012. okt. 16. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
61%os te nagyon nem értesz az egészséghez,a hús nagyon szükséges a szervezetnek,és a szénhidrát is, a lényeg a mérték sok zöldség,gyümölcs,hús,tejtermék,és az agynak meg a gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlen a szénhidrát,a cukorról ne is beszéljünk,ez csak ilsen mai agyament baromság,hogy ártalmas a cukor az édesítőszer jó,de valakik jól meggazdagodnak ebből a hazugságból
2012. okt. 16. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
oke en ezt fosuliban tanultam de minegy .feher liszt edesitoszer es cukor is karos mindenkinek hus helyett hal szoja tofu tojas es heti 1x marhahus es 1x csirke bor nelkul.De egyel amit akarsz aztan jon a koszveny sziv es erendszeri gondok arsnyer belproblemak az egeszsegtelen etelektol
2012. okt. 16. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolso....en egyetemen pont nem ezt tanultam...elelmiszermernokkent vegeztem.....

Bocs az off miatt

2012. okt. 16. 20:17
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, az elsö babámnál betartottam minden szabályt, de ö mindent megevett amit elé raktam, de most más a helyzet, nem élhet a fiam csak gyümölcsön.
2012. okt. 16. 21:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is élelmiszer szakon végeztem, és igenis kell a szervezetnek a só, a cukor, minden létező természetes alapanyag, csak persze más mennyiségben. Ld. táplálkozási piramis...
2012. okt. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!