Baj ha néha idegesít a saját gyermekünk?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 23:34
3/9 anonim válasza:
sokszor direkt provokációból idegesítenek... ekkor nem baj. akkor baj, ha olyan dolgok miatt idegesít, ha pl még kisbaba és sír, ha énekel, a gagyogása ha még nem tud beszélni... vagy olyan dolgok amik természetesek és nem tehetnek róla. Ezek olyan dolgok amiket a gyerekvállalással együtt kapsz és előre számíthattál rá. Viszont, ha hisztiből tízezerszer ismételgeti, hogy ,,akaromakaromakarom...." akkor megértem, hogy idegesít:D
4/9 anonim válasza:
nem elöfordul,van hogy idegesit engem is a saját gyerekeim.de ritkán .
5/9 anonim válasza:
Hajjaj sokszor,
nekem van egy 4 évesem és egy 11 heteském,és amikor végre örülök hogy elaludt a kicsi akkor a nagy akkor kezd el örjöngeni, hangosan játszani stb....
Persze hogy normális!!
Csak azt nem idegesíti aki ugy neveli a gyerekeit hogy sehogy,vagyis lesz.... ja őket és nem törődik velük!!
6/9 anonim válasza:
Attól függ "milye" idegesít. A létezése? Általánosságban idegesít, minden vele kapcsolatban? Vagy amikor sír, vagy ahogyan sír? Vagy amikor nevet, vagy ahogyan nevet? Vagy, mert nem hagy aludni, vagy netezni, vagy nem tudod tőle megnézni a híradót, vagy nem tudsz a kocsiban zenét hallgatni hangosan?
7/9 anonim válasza:
Igen utolsó, biztos úgy érti, hogy zavarja, hogy életben van a saját gyereke...
8/9 anonim válasza:
Najó, lehet, hogy hülyén fogalmaztam...bocs. (utolsó előtti vagyok)
9/9 anonim válasza:
Nem "baj", csak szar érzés, de ez van.
Engem jobban idegesítenek azok az anyukák, akik letagadják, hogy néha idegesíti és néha ki is akadnak a gyerekük miatt.
Emberek vagyunk, attól, hogy valaki anyává válik, nem lesznek kötélből az idegei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!