Mit csináljak hogy 2,5 hónapos babám legalább egy kicsit lefoglalja saját magát?
ha kimész még nem azért nyöszörög mert nem lát . az majd később jön - szeparációs szorongás - lehet csak más baja van . az elöttem írók jól mondták pár játékot tegyél ki neki had nézegesse.
és nyugodtan tedd a dolgod kapcsolj be neki naponta az ébrenlét alatt zenét
vagy ki is viheted magaddal hordozóban v. pihenőszékben a konyhába amig mosogatsz.
Szia!
Nekem 6 hónapos a lányom, de 2 hónapos volt amikor nekem is egész nap nem aludt semmit, éjjel is felkelt 2-szer, volt, hogy 3-szor. Én sem tudtam semmit sem csinálni mellette, én is ki voltam bukva, én is görcsöltem, hogy nem lesz tejem, idegesített minden. Sajnos a pici megérzi a feszültséget. Magadtól kell, hogy megnyugodj, nekem ez három hétbe telt, mire rájöttem, és hidd el Ő is megnyugszik. Második gyermekem, az első nem csinált ilyet. Stratégiát váltottam és nem csináltam otthon semmit csak a picivel foglalkoztam egész nap. Nekem is kellett volna főznöm takarítanom, de csak akkor csináltam, amikor segítségem volt. Olyan 4 hónaposan elkezdi felfedezni a kis kezeit(nagyon aranyos)és majd több szabadidőt ad neked, mert több időt tölt a kedvenc játékaival. Most már 6 hónapos és tudja, hogy ha a konyhában serénykedek várnia kell a sorára, de amint meglátja, hogy leűltem egy székre azonnal oda kéreszkedik hozzám, de nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!