Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak hogy szoktassam...

Bogyo110 kérdése:

Mit csináljak hogy szoktassam vissza a saját ágyába?

Figyelt kérdés
1.5 éves a kislányom 6 hetes kora óta a saját szobájában alszik estétől reggelig.Kb egy hónapja kapott leesés gátlós ágyat a kiságya helyett,azóta éjjel pontban fél kettőkor felkel és sír jönne át hozzánk az ágyunkba .Mivel nem tudtam vissza altatni a saját ágyába átvittem és nálunk kb 2 perc alatt bealudt majd mikor jó mélyen elaludt átvittem a saját ágyába mikor leakarom rakni mindig felébred és addig sir mig vissza nem viszem,A hagyam sirni dolgot az éjszaka közepén nem szeretném eljátszani amugy is már probáltam képes is sirni addig mig át nem viszem ,az sem vált be hogy mellé feküdjek akkor se marad el.Amugy a mi ágyunkban mozdulatlanul nyogottan alszik reggel 8-ig ! szerintetek hogy oldjam meg hogy elmaradjon a saját ágyában?
2012. szept. 3. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne még neki a régi kiságyában, az úban nem érzei magát biztonságban. Ha lehetséges, add vissza neki a régit és várj, amig érettebb lesza leesésgátlósra.
2012. szept. 3. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ért még meg rá. Az én ikreim 18 hónaposak, de nem érzem,hogy sima ágyat kellene még kapniuk. Majd ha úgy látom, akkor kapnak. Tedd vissza a régi kiságyat:)
2012. szept. 3. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Folyamatossan neki ütődött a rácsos ágy oldalainak pont azért cseréltük le mert nyugtalan volt benne nem csak éjjel hanem nappal is !
2012. szept. 3. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A saját példánkból tanulva én is azt atnácsolom tedd vissza a régi jól bevált kiságyát.

Én is 1,5 éves korában kezdtem lányomat a nagy ágyára szoktatni,de csak délutánonként.Gondoltam ha d.u. már ott alszik akkor éjjel is menni fog,de ő néha ott aludt néha nem.Aztán nem erőltettem ,hagytam a kiságyában. Eljött az idő mikor egyre többet emlegette a nagyágyát/mert értette hogy csak a kicsik alusznak abban,és ő már nagy hiszen szobatiszta,egyedül eszik...stb/

Megszületett a kistesó /vettünk neki egy kiságyat,mert lányomat nem akartuk ezzel piszkálni,hiszen ő még nem állt készen az elhagyásra/ és láss csodát,1 hónap múlva már csak a nagyon akart aludni. :) Azóta is ott alszik,egyedül annyi változott hogy éjjelre kell neki egy kis fény,mert mikor éjjelente megébredt nyöszörgött,néha sírt is.Ez azóta megszűnt.

A Ti ágyatokba ne engedd semmiképp ha azt akarod hogy visszaszokjon.

Sok sikert!

2012. szept. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!