Mivel járok jobban babás mamás dolgok vásárlásakor? Dm: saját márkás cuccok, kuponom nincs, de a pontok gyűlnek. Rossmann, van 10%-om babatermékekre. Tesco
De sajnálom. Múlthéten dobtam ki a dm saját márkás kuponokat!
senkinek nem kellett! de jó lett volna neked!
Ha lesz érdekel? Természetesen ingyen!
Én a DM-et szeretem jobban.
A rossmannban az a gond, hogy egyszeri 10%-ot kapsz. Az jó, ha nagy bevásárlást csinálsz és pl. 30ezerért vásárolsz, de kétlem, hogy így lenne.
Többször nem kapsz % kedvezményt.
Ráadásul, ami vicc ebben az egészben, hogy egy 12 hónapos gyerek már nem eszik szerintük gyümölcsöt.
Ugyanis az csak a 6-12 hónapos gyerekeknek kedvezményes.
Tehát ha a gyermeked betöltötte az 1 évet, akkor nem kapod meg kedvezményesen a 0-12 hónapos korúak termékeit, mert kiestél abból a körből már.
Tesco se rossz, de én nem vagyok oda a saját márkás termékeitől.
A tápszert, pelenkát pedig kuponnal megveszem a DM-be.
Én rengeteg kupont Teszveszen veszek 1 forintért. Max 131 Forint a postával együtt (elsőbbségi leveles). Ebbe meg nem halok bele, főleg, ha többet veszek egy eladótól, mert akkor egybe kérem a postát nyilván.
A pontokat meg összelehet hamar gyűjteni a DM-ben, hogy kuponfüzeteket válts ki. Bár azokban nincs sok babás - mamás kupon. A babás kuponokat pedig 0 pontért tudod kiváltani a DM-ben és postán is küldenek mindig az életkornak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!