Rossmann ill. Dm saját márkás pelenkákról vélemények?
Mi a dm saját márkásat próbáltuk ki. Olyasmi, mint a pampers csak annyira nem díszes, viszont eddig azért nem vettem, mert mindig volt akciósabb (annyira nem olcsó, kb 2-3 Ft-val kevesebb, de persze az is jó pénz 150db pelenkánál már :D)
Minden esetre teljesen jó kis pelus, bár a lányom reggelre szinte mindig átázik mindegy milyen pelus van rajta vagy mekkora :(
Jelenleg most DM-es Babylove pelenkát használunk a lányomnak, és nekünk megfelel. Nem tudom melyik márkához hasonlíthatnám, talán a Pampershez.
Árban jobb, mint a nagyobb márkák.
DM, Rossmann... Nálunk ez a 2 pelenka van, a 2 fiam ezt használja. Attól függ melyik boltba megyünk, mert az egyik az egyik városban, a másik a másikban kapható.
Az én tapasztalatom, hogy sokkal jobbak,mint a márkásak.
Az első gyereknél próbáltam Liberot, Huggiest, Pamperst és egyik sem szívott be annyi pisit, mint a BD, vagy a BL pelusok. Sosem áztak át, sosem folyt ki belőlük semmi. Az árukról nem is beszélve:)
Ezen kívül még jó a Lidl Toujours pelusa is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!