Jól látom, hogy másfél éves gyermekeitek már saját heverőikben alszanak?
Az enyém még rácsosban alszik,de már kicsi neki :(
De félek,hogy a simából meg ki fog jönni és mászkálni fog...
ùristen hogy tud egy rácsos ágy kicsi lenni egy másfél évesnek?
lányom 10 kiló 16 hós és még akár keresztben is alszik ha úgy alszik be, habár úgy szükös és van hogy valamilye kilóg. de 2 éves kora elött tuti nem veszem ki.
7.20 vagyok 08.08-nak
Ügy értsd a "kicsit",hogy sajnos nagyon rossz alvó a lányom és amint beleütődik a rácsba azonnal fent van,meg beszorul a lába,mert állandóan forog,meg vergődik,nincs egy nyugodt pillanata éjszaka:(
Tehát nem úgy kicsi,hogy rövid vagy szűk...
ok így értem.
azt hittem itt vannak 120 centis másfél évesek.
ááááááá dehogy!!! :)
Alig van 80 cent a drágám,de a vergődés az égig ér :(((
Az én fiam 2 hét múlva lesz 2 éves, de még rácsosban alszik.
És az összes hasonló korú ismerős kisgyerek is rácsosban alszik.
Az én gyerkőcömet nem zavarja, jókat alszik benne! Ha mondjuk minden koppanásra felébredne, lehet, hogy mi is átalakítanánk (mert kombi kiságyunk van, ami átalakítható gyerekággyá), de még nem látom szükségét.
Az én lányom hamarosan 2 éves lesz, de még a rácsosban alszik. Valamikor a nyár folyamán kap új ágyacskát, valamilyen leesésgátlósat.
A fiam 2 évesen kapott új ágyat, mert jött a tesó, és azt nem akartuk, h egyik nap még ő alszik a rácsosban, másnap pedig a hugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!