Használ még vki Müller-ben kapható saját márkás pelust?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla, másnak is beválik ? Azért kérdezem, mert nekem nagyon kellemes csalódás volt. Gyorsan kellett múltkor pelenkát venni, a Müller üzlet esett éppen útba. Nem volt a kicsi méretében épp Libero, amit megszoktunk és szeretünk, ezért vettem a sajátjukból. Azóta pedig többször is inkább direkt ilyet vettem, ha nem volt sehol akcióban a Libero. Kíváncsi vagyok, hogy csak szerencsénk van vele, vagy tényleg szuper az ár/érték arány.2012. jan. 19. 15:19
1/3 anonim válasza:
Most álltam rá, nagyon meg vagyok elégedve vele. Ár-érték aránya nagyon jó. Előtte a fehér Pamperst használtuk, ugyanott van minőségben.
Ha még nem próbáltad, ajánlom a popsitörlőjüket is. 1800 Ft körül van a 6 db-os csomag és szintén nagyon jó. (világoskék)
2/3 anonim válasza:
Mi is ezt használjuk már egy ideje. 3-as méretet. Meg vagyok elédegve, és sokkal olcsóbb, mint a Pampers.
3/3 anonim válasza:
Nagyon jók a termékei... Én ott dolgoztam (most gyesen vagyok) és mindig dícsérték a vásárlók... Kíváncsiságból kipróbáltam őket és tényleg jó a pelus is meg a törlő is! Az akciókat lessétek,mert akkor tök jó árban van a törlő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!