Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyenek a Müller saját...

Milyenek a Müller saját márkás popsitörlői, pelenkái?

Figyelt kérdés
Vettem egy kicsi (30db-os) Beauty Baby popsitörlőt, de nem tudom, milyen, ha hosszú távon használjuk. Mi eddig csak Neogranormont használtunk, aztán valakitől kaptunk Rossmann-ost, de annál is csak a második csomagnál derült ki, hogy kipattog tőle a babám popsija. Ha valaki használ ilyet, kíváncsi lennék, hogy mi a tapasztalat erről és az ugyanilyen pelenkákról! Köszi
2011. máj. 4. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Én vettem sokszor(kék csomagosat)és nagyon meg vagyok vele elégedve!Illata is jó,vastagsgra nedvességre is kiváló!Jobb mint a Rossmann-os!A pelenkája is kiváló,nem vastag de nem is vékony oldal gumis,jó a tépőzárja,nem nejlonos tapintású!:)Én csak ajánlani tudom!Szóval remélem tudtam segíteni!
2011. máj. 4. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Én most próbáltam a rózsaszín csomagolásút, de nem jött be. Nekem nagyon száraz. :(

Én maradok a huggis-nál.

2011. máj. 4. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Én még csak popsitörlőt próbáltam és úgy van, ahogy az előttem szólók írták. A rózsaszín szinte teljesen száraz, többet nem is veszek, de a kék teljesen jó, én szeretem.
2011. máj. 4. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
én A popsitörlőt ott veszem, a kék színűt. Nagyon meg vagyok elégedve vele, és egész jó akciók szoktak lenni. Szerintem kellőképpen nedves. Én próbáltam már egy párat, volt benne márkás is, de annyiért inkább nem veszem meg. Egy bajom van, hogy össze vannak ragadva, és van hogy egyszerre több jön ki. Bár ezt más törlőnél is tapasztaltam. Szóval én azt mondom hogy nyugodtan vásárolj be belőle és használjátok egészséggel
2011. máj. 4. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is bejött a kék csomagos popsitörlő,igaz,rózsaszint még nem próbáltuk,de a kék nagyon jó.:)8 csomagosat szoktam venni,úgy olcsóbb is és sokáig elég.Sztem nyugodtan próbáld ki,aztán,ha kipattog tőle a babád bőre,legalább kitapasztaltad.
2011. máj. 4. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejött a kék popsitörlő, és a pelenkával sem volt semmi gond.
2011. máj. 4. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
A popsitorlo nem eleg nedves. Alig varom, hogy elfogyjon a 4 csomag :-(
2011. máj. 4. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi papírpelusból csakis ezt a típust vesszük, éjszaka hordja a gyerkőc (nappal moshatóban van), és eddig soha semmi gond nem volt vele, nem is váltanék másra.

Popsitörlőből rózsaszínűt vettem egyszer, az teljesen jó volt, de amúgy nem használunk ilyesmit, csap alatt mosom a popóját ha kakis. :)

2011. máj. 4. 22:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit bátrabb lettem:)
2011. máj. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!