Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Müller üzleteiben mik azok...

A Müller üzleteiben mik azok a saját márkás termékek amikkel meg vagytok elégedve?

Figyelt kérdés
Mennyivel olcsóbb?
2009. márc. 20. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én még csak a popsitörőjét próbáltam, az nagyon jó, elég nedves és tök jó illata van.

Akciósan 6 csomagot(6x80db) vettem 1600 Ft-ért, tehát az ára is szuper.

Sokan dícsérik a pelenkáját, azt én még nem próbáltam.

2009. márc. 20. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagyon szeretjük a popsitörlőt is és a pelenkát is. Mi 4-es méretet használunk, s kb. 42 Ft-ba kerül darabja.

Ott szoktunk venni bébiételt is (Bebivita), jobban szereti a babám, mint a drágább Hippeset, vagy Kecskemétit.

2009. márc. 20. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk popsitörlőt és bébiételt is, de még nem próbáltuk. Viszont a pelus szuper, nekünk ez vált be a legjobban. Legközelebb megyünk, jól feltankolunk belőle.
2009. márc. 20. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A popsitörlőjénél eddig nem találtam jobbat, szoptatós melltartókat és melltartóbetétet is onnan vettem. A textilkönyvük (Beauty Baby) fantasztikus, 990 Ft-ért veri a 2500 Ft-os Brendonosat, a lányom imádja. Eddig bármilyen Müller márkát vettünk, sosem csalódtunk. Szívesen vásároltunk onnan, mert a többi árut is érdemes onnan megvenni. Ugyanis náluk nagyrészt német piacra szánt termékek találhatók, ami azt jelenti, hogy nem spórolnak ki belőlük semmit. A Persil mosópor pl. 2x annyi ideig elég mint a magyar piacra szánt és TÉNYLEG fehérít.
2009. márc. 20. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Baba popsitörlő 6x80db 1900ért vettem :O)
2010. jan. 8. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!