Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoktatok a kínaiban bodyt...

Ti szoktatok a kínaiban bodyt venni? (maugli)

Figyelt kérdés
Olyan aranyosakat láttam, de nem mertem meg venni. Milyenek? Jó minőségűek vagy 1-2 mosás és végük? Van valakinek tapasztalata?
2012. okt. 6. 18:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a maugli is gyárt több félét. Vagy az eredeti maugli pamut, a kínai koppincs meg műszálas. Minden esetre meg fogom nézni a címkét. Ha műszálas úgy sem veszem meg, csak ha pamut.
2012. okt. 7. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos én is találkoztam már műszűlas mauglival, és műszálas Kynga-val is, amik ugye eredetileg 100%-os pamutból kellene ,hogy legyenek. Szerintem ezek hamisitványok lehetnek...
2012. okt. 7. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom is az, hogy két féle van. Amiket a kínáiban láttam, azok nem feliratosak, hanem figurásak. A feliratosakat a piacon láttam (bababoltosok szoktak kimenni árulni, náluk minden termék magyar), ott viszont nem volt figurás, csak feliratos... Szóval biztos két fajta gyártmány van.

Mellesleg felénk a bababoltban vannak még feliratos bodyk, szintén magyar termékek, 100% pamut, és kb 700ft darabja (a márka sajnos nem jut eszembe, már rég vettem, inkább a tescos akciókat figyelem)

2012. okt. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!