Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoktatok a kínaiban bodyt...

Ti szoktatok a kínaiban bodyt venni? (maugli)

Figyelt kérdés
Olyan aranyosakat láttam, de nem mertem meg venni. Milyenek? Jó minőségűek vagy 1-2 mosás és végük? Van valakinek tapasztalata?
2012. okt. 6. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Anyu szokott venni néha Maugli bodyt, én nagyon halkan mondom, hogy több mosás után szebbek maradnak, mint a Scamp bodyk :).
2012. okt. 6. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A mosást bírják, csak a babák teste nem nagyon bírja. Tiszta müszál az egész. Az én fiam egy perc alatt leízad benne. A scampostol biztos, hogy nem jobb, sőt!
2012. okt. 6. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A teskóban auchanban kíváló mínőségű 100% PAMUT bodykat lehet venni, 7 darabot 2000 ezer forintért. Nem is értem, hogyan jöhet szóba a kínai.

Spec pont tegnap voltam miskocon az avasi tescóban, megnéztem az FF-es kisfiú melegítő alsókat, amik 100%pamutból vannak, hogy mennyibe kerülnek 1 darab volt 1100 ft. Nyilt ott egy a tescó mellett egy kínai, gondoltam bemegyek melegítőt venni magamnak, közben kiváncsiságból megnéztem a kisfiú melegítőalsókat, amik nem tiszta pamutok és 1400 forinttól voltak.

Nem mindenesetben olcsóbb....és biztos, hogy rossz a minősége.

2012. okt. 6. 19:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja nem az ár miatt kérdeztem! Nagyon tetszenek a feliratok rajta, meg a minták! Azért voltam kíváncsi a tapasztalatokra. :)
2012. okt. 6. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sűrűn vettem, ott kisfiamnak. Nagyon szerettem őket, nem nyúltak ki, szépek maradtak. Meg kell nézni, mert tényleg van köztük műszálas is.
2012. okt. 6. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit "ledöbbenve"olvasom hogy nem jó ez a body sokaknál,mert nekünk nagyon bevált.Én nem tudom hogy az melyik maugli,lehet akkor több féle is van,de én a fiamnak a babaexpon szoktam mauglis bodykat venni,(kinaiba sose láttam még)mert 100% pamut,és magyar gyártmány,azt mondta nekem ott a hölgy.Újak,és 700-1000 ft db-ja,feliratosak is vannak,mintásak,de mindig van egy olyan doboz,amikbe "hibásak"vannak,tehát félre nyomott minta,kicsit elfolyt..stb,de soknál nem is lehet látni,és ezek mind 300 ft-ba kerülnek.

Tehát én nem tudom akkor most ez ugyanaz e,de ezek tuti hogy 100% pamutok,1éve megvan,és semmi baja,imádja a fiam,na meg én is,mert tényleg nagyon jó minőség.

2012. okt. 6. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia.Itt megtalálod mind a két félét,írja az összetételt is.Én még nem találkoztam vele,de lehet hogy kipróbálom majd.
2012. okt. 6. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
A Maugli bodyk nem Kínában készülnek, magyar gyártmány, nem műszál, pamut az anyaga. Igaz kínai boltban is árulják. Én spec. bababoltban vettem ezeket és nagyon meg voltam elégedve az anyaggal, a szabással, a mintával is.
2012. okt. 6. 21:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor meg nézem az összetételét és veszek, kipróbálom én is. Nagyon tetszenek. :)
2012. okt. 6. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem műszál?

Anyu vett a fiamnak, amikor ráakartam adni felállt a gyerek haja! Tiszta műszál az egész!

Inkább a turiban veszek pamutot!

2012. okt. 7. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!