Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogytatok már szülés után?

Fogytatok már szülés után?

Figyelt kérdés
Szülés után mennyivel,milyen módszerrel,mennyi idő alatt és mennyit?
2012. szept. 28. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Szülés után 3 nappal ugyanannyi voltam, mint előtte, sőt...még 4 kg-val kevesebb.Összesen 10 kg-ot híztam.
2012. szept. 28. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:
14 kg plusz volt rajtam mikor szulni mentem, mikor kijottunk a babaval, -7 lement, kb 2 hetre ra - 3, plusz 2 het alatt -1, es most meg van rajtam 3kg felesleg ( vagyis tobb :D, de a terhesseg alatt felszedt kilokbol) . Majd lemegy,amugy en semmit sem csinaltam,csak ugy leszaladtak...mondjuk mar nem is eszek annyi edesseget mint terhesen.
2012. szept. 28. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
étvágycsökkentővel szülés után fél évvel kezdtem fogyni. addig nem szedtem. 1 hónap alatt 35 kg-ot fogytam. Azóta is tartom, de már nem szedem. Azóta rubntrékázom, mert a hasamnak semmi tartása nem volt. Az elején a hasam helyett a nyakamban volt izomláz mert nem volt hasizmom amivel húztam volna fel magamat, de 3-4 alaklom után végre már a hasamon is éreztem az izomlázat ami bár fájt nagyon jó érzés volt, hogy ,,VÉGRE " érzem a hasizmomat, tehát van valami...:D
2012. szept. 28. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:

9 kg jött fel terhesség alatt, haza 6 kgmal kevesebbel jöttem, a maradék 3ból kettő első 6 hét alatt lement magától, azóta viszont visszaszedtem (szoptatási gondjaink voltak és mindent összeettem hogy legyen tejem).

Most már csak 1 kg van rajtam megint, mert egy hete jóformán nem vacsorázok. Reggelire közepes adag, ebéd 3-4 órával reggeli után, de az durranásig, így estére nem vagyok éhes. Ha mégis akkor egy szelet felvágott vagy sajt.

Nem túl egészséges, de tartós és nekem két éve 10 kg-ot sikerült vele leadnom-és még tejcsi is van elég :)

16 hetes baba anyuja (176 cm, 62 kg)

2012. szept. 28. 17:36
 5/10 Babeli Zurzavar ***** válasza:
67 kgmal mentem szulni, 58 kgmal jottem ki, es most 62 vagyok 5 honap utan... hmmmm engem is erdekelne a valasz a kerdesre:-)
2012. szept. 28. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a szoptatás alatt híztam meg egy kicsit nem sokat de volt rajtam. Kicsit az étkezésemre figyeltem amíg aktívan szopizott a babám. Délig ettem szénhidrátot (kenyeret, rizst, krumplit stb)

Ami jelentős volt nem volt nasi, üdítő édesség.

Amikor már egy két étkezést már kiváltottunk akkor elékeztem tornázni is. Ekkor volt a lányom 8 hónap körül talán kicsit fiatalabb már pontosan nem emlékszem rá. Idén január óta mert volt szünet 73 kg-ról lefogytam 62 kg-ra. Nem éheztem és remekül érzem magam a bőrömbe.

2012. szept. 28. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
24 kg-ot szedtem fel terhesség alatt.58-ról indultam,82-vel mentem szülni.Update szerint étkeztem,sportoltam,5 hónap alatt 56-ra fogytam vissza.(rengeteg tejem volt(van)mellette.
2012. szept. 28. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! 14 kilót híztam terhesség alatt,szülés után lement 9 kiló,aztán a 3 hónapnyi szoptatás alatt vissza is jött,13 napos diétával lement 7 kiló,majd csökkentettem a szénhidrátot lement 2kiló,nem jött vissza,most kezdtem el a káposztaleves kapszulát ami csökkenti az étvágyam,jót tesz az anyagcserének,és már 2 kiló lement,emellett rubint téka hasizom popsi,és csípő gyakorlatait csinálom,kisfiam 17 hónapos,jó az alakom de még szeretnék fogyni.
2012. szept. 28. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia. Talan szerencsesnek mondhatom magam, bar en mar nem orulok a tulzott fogyasomnak.

58 kg voltam terhesseg elott, szules napjan pontosan 68 kg voltam. Szules utan 64kg, egy hetre ra mar csak 60kg, majd elapadt a tejem ugy 1 honap utan, azutan plusz 3 kg jott le. Hozzateszem ettem, es eszek mai napig is rendesen de azota meg mindig lefogytam. Hogy hogy azt nem tudom, sokat jovok megyek, teszek veszek, dolgozom.

Jelenleg 52 kg fogytam le, es nem akartam. Most dolgozom azon hogy hizzak egy picit, mert meg a szules elotti ruhaim is nagyok ram.

Igy nekem sajnos nem kellett azon gondolkodni hogyan foggyak le, sajnos jott magatol, es ezt az 52 kg, kb a fiam 3 honapos koraig adtam le. O most 6 honapos. Azota sajnos nem hiztam. Egyszoval, szules utan- 2 honappal drasztikusan lefogytam a szules elotti sulyombol is.

2012. szept. 28. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sokról indultam, 75, és sokat híztam, kb 100al mentem szülni. Szülés után voltam ugyan 88, de a szoptatás 5 hónapja plussz 5 kilót hozott. 5 hós volt, mikor azt mondtam, ne tovább. Akkor 92,6 voltam. Rá 9 hónapra 62,6 :) És ez csak update táplálkozás (csak egyes kód, reggel is, nincs csalás, nincs szülinapi elcsábulás). Azóta, 1 hónapja kb stagnál, most kezdtem futni is. Hasizmozni még nem mertem, mert nincs :)

Szóval update forever :)

2012. szept. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!